Και Σύλλογος Γονέων πέτυχε πολύ καλύτερη τιμή(28€)στα PCR από κυβέρνηση

657
Και Σύλλογος Γονέων πέτυχε πολύ καλύτερη τιμή
Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μοριακό τεστ με κόστος 28 ευρώ, μετά τη συμφωνία που εξασφάλισε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου με τοπικό διαγνωστικό κέντρο.

 

Ενώ η κυβέρνηση υποχρεώθηκε έπειτα από σφοδρές αντιδράσεις να βάλει πλαφόν στη διενέργεια μοριακού τεστ, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 47 ευρώ, δήμοι της χώρας αλλά και σύλλογοι γονέων έχουν επιδείξει πολύ καλύτερη διαπραγματευτική ικανότητα, καταφέρνοντας να εξασφαλίσουν πολύ χαμηλότερη τιμή.

Μετά τον Δήμο Χαλανδρίου και Συκεών, και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 20ού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου Θεσσαλονίκης, εξασφάλισε την τιμή των 28 ευρώ για το κάθε τεστ. Μάλιστα, ο Σύλλογος εξασφάλισε τιμή 4 ευρώ για το rapid test. Πρόσβαση θα έχουν οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, «αυτή τη δύσκολη περίοδο που η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση, ο Σύλλογος μας με αποφασιστικότητα και εύστοχες πρωτοβουλίες, θωρακίζει όλα τα μέλη του προσφέροντας επιλογές, εξοικονόμηση χρημάτων και ευελιξία για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που ελπίζουμε να εκλείψει σύντομα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας