Και οι εφτά είναι ξεδιάντροποι: Χειροκροτούν οι ψευτο-ηγέτες του ευρωπαϊκού Νότου την επίθεση των ΗΠΑ στην Συρία

7590
Νότου

Τι αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν της Συνόδου στην Ισπανία.
Οι εφτά ψευτόηγέτες των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου (Hollande, Rajoy, Gentiloni António Costa, Τσίπρας, Αναστασιάδης, Muscat), επιδεικνύοντας απεριόριστη αμερικανοδουλεία, ανάμικτη με αδίστακτο πολεμοκάπηλοιμπεριαλιστικό πνεύμα, χειροκρότησαν ξεδιάντροπα την βρώμικη ιμπεριαλιστική πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ (D. Trump) εναντίον της Συρίας και ζήτησαν από πάνω θρασύτατα να επιβληθούν κυρώσεις σε βάρος της κυβέρνησης Assad από τον ΟΗΕ.
Οι εφτά ψευτο-ηγέτες της καταστροφής, μεταξύ των οποίων σε περίοπτη υπηρετικήυπαλληλική θέση ο Αλ. Τσίπρας, χαρακτήρισαν ”κατανοητά” τα πυραυλικά πλήγματα των ΗΠΑ σε βάρος της Συρίας, υιοθετώντας πλήρως την αναπόδεικτη εκδοχή που πλάσαρε ο Trump, πως η επίθεση με χημικά της 4ης Απριλίου στο Χαν Σεϊχούν ήταν έργο του Άssad.
Το πλήγμα που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ στην αεροπορική βάση του Σαϊράτ στη Συρία είχε τον κατανοητό στόχο να εμποδίσει και να αποτρέψει τη διάδοση και τη χρήση τέτοιων όπλων (σ.σ. χημικών) και ήταν περιορισμένο και επικεντρωμένο σε αυτόν τον στόχο” αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωσή τους οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου.
Στο κοινό ανακοινωθέν, επίσης, καταδικάζεται «με τον εντονότερο τρόπο» η αεροπορική επίθεση με χημικά όπλα που διαπράχθηκε στις 4 Απριλίου στο Ιντλίμπ της Συρίας. Τονίζεται επίσης ότι «η επαναλαμβανόμενη χρήση χημικών όπλων στη Συρία, τόσο από το καθεστώς του Σύρου προέδρου Bashar Al Assad από το 2013 όσο και από το Νταές (σ.σ. άλλο ακρωνύμιο του Ισλαμικού Κράτους) συνιστούν εγκλήματα πολέμου».
Οι επτά χώρες του ευρωπαϊκού νότου εκτιμούν ότι οι δράστες θα πρέπει να λογοδοτήσουν «για αυτήν την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και να τους επιβληθούν κυρώσεις στο πλαίσιο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών».
Αποτελεί όνειδος ότι οι 7 ψευτο-ηγέτες δεν ζήτησαν αντικειμενική και αμερόληπτη έρευνα επί των πεπραγμένων στο Ιντλίμπ αλλά ως έτοιμοι από καιρό υιοθέτησαν άκριτα ό,τι σέρβιρε ο Trump, φτάνοντας μάλιστα να ζητούν και κυρώσεις επί του Assad.

1 σχόλιο

 1. Είδατε να φωταγωγούνται οι Ευρωπα’ι’κές χώρες πχ στα χρώματα της Αιγύπτου , μετά την επίθεση σε Ναό κοπτών ???? … ΟΧΙ και δεν θα δείτε , προφανώς για τους υποκριτές Ευρωπαίους , χρηματοδότες και ιδρυτές του ΙΣΙΣ , Αλ-ΝΟΥΣΡΑ , FSA , SDF κλκπ , δηλαδή των μισθοφόρων τους και όχι εξεγερμένους της δήθεν ”Αραβικής Ανοιξης ” , οι νεκροί αυτοί δεν έχουν την αξία … των Ευρωπαίων πολιτών .
  Είδατε , επίσης , να φωταγωγούνται στα χρώματα της Ρωσίας , μετά την δολοφονική επίθεση στην Αγία Πετρούπολη ??? ΟΧΙ και ούτε θα δείτε ..!!!!
  Είδατε αναρτήσεις , της μάζας των χρήσιμων ηλίθιων τύπου ” Είμαστε Ολοι Γάλλοι , Αγγλοι κλπ ” για την Αγ.Πετρούπολη και την Αίγυπτο , τοις κοίνων ρήμασι πειθόμενοι δηλαδή στις εντολές της Παγκοσμιοποίησης στα πλαίσια της Mass Obedience δηλαδή Μαζικής Υπακοής ???? Φυσικά ΟΧΙ διότι δεν έλαβαν τέτοια εντολή , δεν έκαναν ανάλογες αναρτήσεις οι ΜΚΟ των επαγγελματιών ”φιλάνθρωπων” , ”αντιρατσιστών ” , ”δικαιωματιστών”αντιιμπεριλαιστών ”, το απόλυτο όπλο επιρροής και επιβολής των εντολών της Παγκοσμιοποίησης .
  Ντροπή σας , Υποκριτές Ευρωπαίοι δήθεν Ηγέτες , στην ουσία Υπάλληλοι της Παγκοσμιοποίησης ..!!!
  Συντροφικά και με Εκτίμηση
  Τάσος Σαμπάνης , Οικονομολόγος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας