Κέρκυρα: Με κινητοποίηση ανακλήθηκε τρομοκρατική απόλυση εργαζόμενου

217
κέρκυρα

Την ανάκληση απόλυσης εργαζόμενου από την αντιπροσωπεία της επιχείρησης «Παπαδόπουλος» πέτυχαν με την κινητοποίησή τους ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων και το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.

Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος απολύθηκε γιατί συμμετείχε στην απεργία ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, στις 18 Φεβρουαρίου.

Χθες, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στην εργοδοσία της αντιπροσωπείας.  Από την έναρξη της βάρδιας στις 8 π.μ. μέλη του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας, και άλλοι εργαζόμενοι βρέθηκαν στο χώρο εργασίας, ενημερώνοντας εργαζόμενους και διερχόμενους. Στη συνέχεια, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου και του Εργατικού Κέντρου συναντήθηκε με την εργοδοσία, ζητώντας να ανακληθεί η εκδικητική απόλυση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος, κάτω από την πίεση του Σωματείου, του Εργατικού Κέντρου και των συγκεντρωμένων η εργοδοσία ανακάλεσε την απόλυση, «ενημερώνοντας το συνάδελφο να επιστρέψει στην εργασία του τη Δευτέρα 24 Φλεβάρη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας