Θυσιάζουν τα νησιά μας για να “προστατεύσουν” Βρυξέλλες-γερμανική Ε.Ε!

4997
νησιά

Επί χρόνια η χώρα βασανίζεται από το προσφυγικό-μεταναστευτικό πρόβλημα με κορυφώσεις τις τραγωδίες της Ειδομένης παλιότερα, της Μόριας τα προηγούμενα χρόνια και τώρα με την μακάβρια έμπνευση των κλειστών κέντρων στα νησιά.

Επί χρόνια οι κυβερνήσεις βίωναν το πρόβλημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού και αντί να χαράξουν έγκαιρα ένα σχέδιο και μια στρατηγική για να το αντιμετωπίσουν, το κουκούλωναν, όπως-όπως και το παρέπεμπαν εγκληματικά η μία στην άλλη για να μην αναλάβουν ευθύνες και να μην σκάσει η “βόμβα” στα δικά τους χέρια.

Ο λόγος είναι απλός: Οι τροϊκανές κυβερνήσεις των Αθηνών δεν ήθελαν και δεν θέλουν να διαταράξουν τις σχέσεις τους και να ενοχλήσουν τις Βρυξέλλες και τη γερμανική Ευρώπη.

Οι τροϊκανές κυβερνήσεις των Αθηνών δεν ήθελαν και δεν θέλουν να απαιτήσουν εμπράκτως και με μέτρα την αναλογική διαλογή και κατανομή προσφύγων ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες.

Οι τροϊκανές κυβερνήσεις δεν επιθυμούσαν και δεν επιθυμούν να διεκδικήσουν κοινή ευρωπαϊκή πολιτική έναντι της Τουρκίας για το προσφυγικό και το μεταναστευτικό, αντί να αντιμετωπίζουν την τελευταία με θωπείες και γονυκλισίες.

Οι ελληνικές κυβερνήσεις, τέλος, δεν διανοούντο καν και δεν διανοούνται να ζητήσουν από την Ε.Ε, αντί να υποστηρίζει τον Τούρκο εισβολέα στη Συρία, να τερματιστεί η παρουσία και δράση των τουρκικών στρατευμάτων και των τζιχαντιστών μισθοφόρων τους στο συριακό έδαφος.

Αντίθετα, η Ελλάδα, όχι μόνο δεν απαιτεί την απόσυρση των τουρκικών στρατευμάτων από τη Συρία, αλλά και έχει διακόψει αδικαιολόγητα τις διπλωματικές σχέσεις με αυτήν την χώρα, υποτασσόμενη στα κελεύσματα και τις κατευθύνσεις των βρόμικων αμερικανικών σχεδιασμών.

Έτσι, φτάνουμε τώρα στη μεγάλη εθνική και κοινωνική τραγωδία να έχει εξαπολυθεί ένας “πόλεμος” στην κυριολεξία ενάντια στη Λέσβο και τη Χίο και τους κατοίκους τους, με τα ΜΑΤ, την εκτεταμένη βία και τα δακρυγόνα να πνίγουν αυτήν την ώρα τα δύο νησιά, προκειμένου να κατασκευαστούν νέου τύπου “φυλακές“- πυριτιδαποθήκες για το μέλλον τους.

Για άλλη μια φορά το εθελόδουλο πολιτικό κατεστημένο της χώρας επιβεβαιώνει όχι μόνο την πλήρη ανικανότητά του αλλά και την μεγάλη ευκολία με την οποία καταστρέφει το μέλλον της χώρας και πανέμορφων περιοχών της, μόνο και μόνο για να “προστατεύσει” τις Βρυξέλλες και την γερμανική Ε.Ε.

Διαλύουν την Ελλάδα. Είναι επικίνδυνοι. Η χώρα χρειάζεται επιτέλους μια μεγάλη μετωπική προσπάθεια και μια προοδευτική ανατροπή για την εθνική της ανεξαρτησία, την οικονομική της ανασυγκρότηση και μια προοδευτική κυβέρνηση με τόλμη που θα έχει ως μόνο γνώμονα της πορείας της το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον και όχι την εξυπηρέτηση των “προστατών” μας.

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας