Μετά την γερμανική σφαλιάρα, ράπισμα και από τον Αμερικανό πρέσβη

1668
πάιατ

Μετά τη “σφαλιάρα” της Γερμανίας προς τη χώρα μας, η οποία αρνήθηκε να καλέσει την “αποικία” της που λέγεται Ελλάδα στη Διάσκεψη της Κυριακής στο Βερολίνο για τη Λιβύη, ακολούθησε κι άλλο διπλωματικό ράπισμα στη χώρα μας από τον “υπερπρωθυπουργό“, πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρυ Πάιατ.

Ο Τζέφρυ Πάιατ, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αρνήθηκε να χαρακτηρίσει παράνομο το Τουρκολιβυκό Μνημόνιο που “διαγράφει” την ΑΟΖ των ελληνικών νησιών.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από Έλληνα δημοσιογράφο εάν οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν παράνομη τη Συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης, απάντησε ” δεν έχουμε αποδώσει ακόμη αυτόν τον χαρακτηρισμό μένουμε στο ότι η συμφωνία είναι αντιπαραγωγική και προκλητική“.

Όπως καταλαβαίνει κάθε νοήμων άνθρωπος είναι εντελώς διαφορετικό το “αντιπαραγωγικό” και το “προκλητικό” από το “παράνομο“, το οποίο δεν συνιστά απλώς μια πρόκληση αλλά δεν μπορεί να παράξει κανένα έννομο αποτέλεσμα ή καμία έννομη συνέπεια και θα πρέπει να ακυρωθεί.

Τα ίδια ακριβώς δήλωσε και ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ από τις ΗΠΑ και δυστυχώς τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης στη χώρα μας τις χειροκρότησαν και τις πρόβαλαν ως ιδιαίτερα θετικές για την Ελλάδα.

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι….

 

Β.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας