Θετικός στον κορονονοϊό ο τριπλοεμβολιασμένος Ε.Τσακαλώτος

762
Θετικός στον κορονονοϊό ο τριπλοεμβολιασμένος

Τα καλά νέα είναι ότι είμαι τριπλά εμβολιασμένος και έχω ελαφρά συμπτώματα ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε σήμερα το πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος θα παρακολουθήσει το υπόλοιπο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας για την πρόταση μομφής από το σπίτι του.

Ο κ. Τσακαλώτος έχει ελαφρά συμπτώματα καθώς είναι τριπλά εμβολιασμένος.

Σημειώνεται ωστόσο ότι χτες και προχτές ο κ. Τσακαλώτος βρισκόταν στην αίθουσα της Βουλής κατά τη συζήτηση για την πρόταση μομφής.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Ευκλείδη Τσακαλώτου στα social media έχει ως εξής:

«Δυστυχώς σήμερα το πρωί βγήκα θετικός στον COVID19 και έπρεπε να επιστρέψω σπίτι για καραντίνα. Τα καλά νέα είναι ότι είμαι τριπλά εμβολιασμένος και έχω ελαφρά συμπτώματα.

»Τα κακά νέα είναι ότι θα χάσω την ομιλία του κ. Μητσοτάκη που θα εξηγεί ότι η κυβέρνηση του (και ο ίδιος προσωπικά) τα κάνει όλα σωστά και δεν ευθύνεται για κανένα από τα λάθη και τις παραλείψεις του επιτελικού κράτους. Θα χάσω και τις αγωνιώδεις προσπάθειες του να μιλήσει, όπως και οι βουλευτές της συμπολίτευσης, σαν να μην έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε σε σχέση με την πανδημία.

»Αυτο που δεν μπορώ να αντέξω είναι ότι θα χάσω την ομιλία του κ. Σταϊκούρα να εξηγεί πώς όλα πάνε υπέροχα με την οικονομία και δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα, με βάση τους 8 άξονες που υποστηρίζουν 6 πυλώνες για 5 δεσμεύσεις. Ή είναι 8 δεσμεύσεις που προκαλούν 4 αρχές και δέκα αποτελέσματα; Μπορεί και να είναι 8 αποτελέσματα που δείχνουν 7 δεσμεύσεις. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων…

»Θα πρέπει να παρακολουθήσω το επόμενο επεισόδιο του έπους από το σπίτι. Να είστε όλοι και όλες καλά!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας