Θεσσαλονίκη: «Συλλαλητήριο», σκιά των προηγούμενων, για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ

2364

«Συλλαλητήριο» για το Σκοπιανό, σκιά των προηγούμενων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη, στον χώρο του Λευκού Πύργου.

Το «συλλαλητήριο» με τη συμμετοχή ελάχιστων χιλιάδων, λιγότερο από τα μισά δάκτυλα ενός χεριού, εξέπεμπε συνθήματα γενικώς κατά των πολιτικών συλλήβδην, πράγμα που παρέπεμπε σε συγκεκριμένη πολιτική πηγή προέλευσης, ενώ δεν έλειψαν και «γραφικότητες» με πολίτες που κουβαλούσαν κρεμάλες.

H σκοπιά της αντίθεσης των διαδηλωτών προς την Συμφωνία ΤσίπραΖάεφ δεν είχε κανένα προοδευτικό πρόσημο, όπως η αντίθεση στη συμφωνία των Πρεσπών που καταγράφουν οι δυνάμεις του δημοκρατικού προοδευτικού τόξου, ενώ από το συλλαλητήριο έλειπε κάθε αντιμνημονιακός αντιϊμπεριαλιστικός προσανατολισμός και κάθε αντίθεση στο γενικευμένο αποικιακό ξεπούλημα λιμανιών, υποδομών, δικτύων και δημόσιων στρατηγικών επιχειρήσεων της χώρας και ειδικότερα της Μακεδονίας.

Τέτοιου είδους συλλαλητήρια, ανεξάρτητα, ίσως, από την επιθυμία κάποιων από τους πολίτες που συμμετέχουν, δεν εξυπηρετούν την υποστήριξη εθνικών συμφερόντων και την υπόθεση της ασφάλειας και της εθνικής μας ανεξαρτησίας αλλά περισσότερο λειτουργούν ως υποστυλώματα αντιδραστικών ή και αντιδημοκρατικών πολιτικών επιδιώξεων, που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την αναγκαία προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων απέναντι σε κινδύνους και απειλές.

Λ.Μ.

Υ.Γ: Ανεξάρτητα με τις διαφωνίες μας στον προσανατολισμό του συλλαλητηρίου, δεν συμφωνούμε και αποδοκιμάζουμε την χρήση βίας και δακρυγόνων απέναντι στους όποιους διαδηλωτές

Λ.Μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας