Θα είμαστε όλοι εκεί,Εφετείο Αθηνών, για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

1024
εφετείο

Καλούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας στο δικαστήριο όλα αυτά τα χρόνια αλλά και όλους όσοι δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να έρθουν, να βρεθούν  έξω από την αίθουσα της δίκης, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου από το πρωί στο εφετείο Αθηνών, για να διατρανώσουμε την θέλησή μας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να καταδικαστεί η εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής“. Υπογραφή Μάγδα-Παναγιώτης-Ειρήνη. Με αυτά τα λόγια η οικογένεια του Παύλου Φύσσα καλεί στην μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση αύριο το πρωί έξω από το Εφετείο Αθηνών (Λουκάρεως και Λεωφόρο Αλεξάνδρας), όπου αναμένεται κοσμοπλημμύρα.

Το σύνολο των αριστερών προοδευτικών πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων, πλήθος αντιφασιστικών και αντιναζιστικών συλλογικοτήτων, συνδικαλιστικές οργανώσεις και ένας πολύ μεγάλος αριθμός μαζικών φορέων με τους πιο διαφορετικούς στόχους, θα δώσουν την Τετάρτη το παρών και θα ενώσουν τις φωνές τους για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Θα είμαστε όλοι εκεί ενωμένοι για να μπει τέλος στα φασιστικά εγκλήματα για μια ελεύθερη δημοκρατική προοδευτική και δίκαιη Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας