Η τάξη βασιλεύει στην Ελλάδα

1396
ελλάδα

Την Πέμπτη 16/4 κλήθηκε να απολογηθεί, για πολλοστή φορά, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, για τους αγώνες του για την προάσπιση της πρώτης κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και της μικρής ακίνητης περιουσίας. Όπως προέκυψε από την δικογραφία, μαζί του διώκονται 12 ακόμα αγωνιστές για την δράση τους εναντίων των πλειστηριασμών.

Πρόκειται για μια πολιτική δίωξη και, όσον αφορά στον Λαφαζάνη, πρόκειται για την δίωξη ενός ανθρώπου ο οποίος, όταν έδινε τους συγκεκριμένους αγώνες, ήταν αρχηγός πολιτικού κόμματος.

Οι διώξεις των αγωνιστών άρχισαν τις ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και συνεχίζονται επί των ημερών του αδελφού τους κόμματος, της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το κόμμα που αντιμετώπισε με τα γκλομπς και τα δακρυγόνα κάθε κινητοποίηση και ιδιαίτερα τις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών και, για να τις αδρανοποιήσει, εγκαινίασε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς προς όφελος των εγχώριων και των διεθνών τοκογλύφων – τραπεζών, που ήθελαν να προχωρήσουν απρόσκοπτα σε κατασχέσεις περιουσιών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινίασε τις δικαστικές διώξεις όσων δεν πτοήθηκαν από την βαρβαρότητα των ΜΑΤ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να επιβάλλει τον νόμο και την τάξη!

Ήθελε νόμο και τάξη ο ΣΥΡΙΖΑ, που κατέλαβε την κυβέρνηση εξαπατώντας αδιάντροπα τον ελληνικό λαό, υποσχόμενος την κατάργηση των μνημονίων!

Ο ΣΥΡΙΖΑ που αλλοίωσε αδίστακτα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του Ιουλίου 2015!

Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχωσε την χώρα πιο βαθειά στα μνημόνια, ζητώντας και παίρνοντας δάνειο από τον Ε.Μ.Σ.!

Ο ΣΥΡΙΖΑ που δίδαξε την ΝΔ να νομοθετεί με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, περιφρονώντας κάθε έννοια αστικής, κοινοβουλευτικής δημοκρατίας!

Ο ΣΥΡΙΖΑ που πέταξε στα σκουπίδια κάθε άρθρο του Συντάγματος, κάθε απόφαση δικαστηρίου και του Σ.Τ.Ε. που δεν τον συνέφερε!

Ο ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε εκατοντάδες νόμους και χιλιάδες διατάξεις, που εφαρμόζουν την πολιτική των μνημονίων και έστρωσε τον δρόμο για την συνέχιση της φιλελεύθερης πολιτικής του Κοινωνικού Δαρβινισμού από την Ν.Δ.!

Ο ΣΥΡΙΖΑ που, επί των ημερών του, βρήκαν ευνοϊκό κλίμα όλοι οι καταχραστές δημοσίου χρήματος και απαλλάσσονταν ή καταδικάζονταν σε αστείες ποινές!

Ο ΣΥΡΙΖΑ που χαράτσωσε τον ελληνικό λαό με 40 δισεκατομμύρια στην τρίτη ανακεφαλαίωση των τραπεζών, υπακούοντας τις εντολές του Ε.Μ.Σ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που καταδίκαζε συστηματικά σε εξοντωτικά πρόστιμα ηλικιωμένους μικροπωλητές, αλλά έπεφτε στα γόνατα και φιλούσε τα πόδια κάθε οικονομικά ισχυρού!

Ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέπλενε συστηματικά κόμματα, οργανώσεις και στελέχη τους που εγκληματούσαν κατά της σωματικής ακεραιότητας και της ανθρώπινης ζωής, κατά συρροή και διάρκεια!

Ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν άφησε συγγενή, φίλο και γείτονα χωρίς να τον διορίσει σε δημόσια θέση!

Εκείνος ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε τις δικαστικές διώξεις εναντίον ενός αρχηγού πολιτικού κόμματος και αγωνιστών που πολεμούσαν ειρηνικά για τους στοιχειώδεις όρους ζωής ανθρώπων!

Οι διώξεις του Λαφαζάνη και των άλλων αγωνιστών συνεχίζονται με την σημερινή κυβέρνηση, αδελφή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια κυβέρνηση που νομοθέτησε την ασυλία των τραπεζικών στελεχών απέναντι σε κάθε οικονομικό έγκλημα!

Μια κυβέρνηση που χρησιμοποιεί το ψέμα της “πανδημίας”, την κοροϊδία ενός κορονοϊού γρίπης για να επιβάλλει με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου αυταρχικά, αντισυνταγματικά μέτρα και απάνθρωπα οικονομικά μέτρα εναντίον ενός ολόκληρου λαού!

Μια κυβέρνηση που τα μέτρα της καταργούν κάθε δημοκρατική κατάκτηση και καταστέλλουν κάθε ελευθερία, κάθε συνταγματικό δικαίωμα!

Μια κυβέρνηση που, με τις αυθαίρετες, δικτατορικές ενέργειές της, καταδικάζει σε χρεωκοπία δεκάδες χιλιάδες μικρές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις, οδηγεί στην ανεργία και την πείνα εκατομμύρια ανθρώπους και καταστρέφει την ήδη ευρώπληκτη και πληττόμενη από τα μνημόνια ελληνική οικονομία!

Μια κυβέρνηση που “τόλμησε”να ψελλίσει κάτι για την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, αλλά με το πρώτο στραβοκοίταγμα των εγχώριων και διεθνών τοκογλύφων έβαλε την ουρά στα σκέλια κι ετοιμάζεται να πετάξει στον δρόμο δεκάδες χιλιάδες οικογένειες!

Υπάρχει ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα, ένας εσμός  κυβέρνησης, αντιπολίτευσης, εξωκοινοβουλευτικών οργανώσεων και κομμάτων, προσωπικοτήτων και οδηγητών γνώμης που, είτε με τις ενέργειές τους είτε με την αδράνειά τους, πράττουν ή υποθάλπουν κάθε οικονομικό, πολιτικό και ατομικό έγκλημα που εκπορεύεται από τις μνημονιακές δεσμεύσεις και την λατρεία του ευρώ.

Η μοναδική διέξοδος για τους πληττόμενους, που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία του ταξικά διαρθρωμένου ελληνικού λαού, είναι η δημιουργία ενός μεγάλου κινήματος που θα στείλει οριστικά τους βρυκόλακες πίσω, στους πολιτικούς τάφους τους από όπου ξεπήδησαν.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας