Η επιστήμη επιβάλλει αμφιβολίες για το εμβόλιο όπως και για «όλα»

648
Η επιστήμη επιβάλλει αμφιβολίες

Jean Goychman/reseau International/28-7-21  

Μετάφραση:Μ.Στυλιανού

Και η λαϊκή κυριαρχία πρέπει να γίνεται να μένει αλώβητη

Ανεξάρτητα από το πόσο μας λένε ότι το εμβόλιο COVID δεν θα είναι ποτέ υποχρεωτικό, η καθιέρωση ενός διαβατηρίου υγείας αντιπροσωπεύει ωστόσο ένα ισοδύναμο σχεδόν υποκατάστατο αυτού του καταναγκασμού.

Αυτή η ανάγκη εμβολιασμού επαναλαμβάνεται σε μορφή βρόχου σε όλα τα «κυρίαρχα» μέσα «ενημέρωσης» και  με τις εικόνες μιας σύριγγας που εγχέει ορό σε ένα γυμνό μπράτσο με πρόθεση την υποβολή της υποχρέωσης στο υποσυνείδητο του τηλεθεατή.

Και εκείνοι που, για διάφορους λόγους, εξακολουθούν να αρνούνται να υπακούσουν σε αυτό που όλο και περισσότερο φαίνεται να είναι ένα «Ουκάζιο» (καισαρικό διάταγμα) δυσφημίζονται, χαρακτηρίζονται  αντικοινωνικοί ή ηττοπαθείς, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία απλά μαστίζεται από αμφιβολίες. Και υπάρχουν ορισμένα ερωτήματα  στα οποία οι απαντήσεις μέχρι σήμερα δεν είναι αρκετές για να πείσουν αυτούς τους ανθρώπους, τουλάχιστον όχι αρκετές, για «ελεύθερη και ενημερωμένη». συγκατάθεση.

Μπορεί το αγγελιοφόρο RNA να παρέμβει στο DNA;

Αρχικά, η μάλλον λακωνική απάντηση των υποστηρικτών του εμβολίου ήταν ότι το αγγελιοφόρο RNA καταστρέφεται λίγες ώρες μετά την ένεση. Στη συνέχεια, ήρθαν λίγο πιο ακριβείς απαντήσεις, συμπεριλαμβανομένης της απάντησης του Bruno Pitard, διευθυντή έρευνας:

« Αλλά ο πραγματικός λόγος για τον οποίο το ενέσιμο mRNA δεν έχει καμία πιθανότητα να μετασχηματίσει το γονιδίωμά μας είναι ότι απλά δεν είναι σε θέση να διεισδύσει στον πυρήνα των κυττάρων: δεν είναι εξοπλισμένο για αυτό. Αλλά σε αυτόν τον πυρήνα βρίσκεται το γενετικό μας υλικό.» Για να γίνει κατανοητή αυτή η διαδικασία, ο Bruno Pitard χρησιμοποιεί μιαν παραστατική εικόνα, «αυτήν ενός τμήματος της εθνικής οδού». «Στην εθνική οδό, υπάρχουν συστήματα εισόδου και εξόδου, οδηγίες κυκλοφορίας. Και εδώ-λέει- είναι το ίδιο. Στη φύση, το DNA (που βρίσκεται στον πυρήνα) παράγει αγγελιοφόρους RNAs που πηγαίνουν στο κυτταρόπλασμα» [το τμήμα του κυττάρου μεταξύ της μεμβράνης και του πυρήνα του, σημείωση του συντάκτη:

Ωστόσο, εκφράζονται και άλλες απόψεις, όπως αυτή της ομάδας του Ρίτσαρντ  Πομεράνζ, στο πανεπιστήμιο Tomas Jefferson (Φιλαδέλφεια), ο οποίος δηλώνει ότι: «Η Θήτα Πολυμεράση, που υποτίθεται ότι θα μετατρέψει το DNA σε αγγελιοφόρο RNA, είναι πραγματικά σε θέση να κάνει το αντίθετο, όπως αντίστροφη μεταγράφηση».

Τι συμβαίνει με την πρωτεΐνη Spike μετά το ρόλο της ως κλειδί για το άνοιγμα του κυττάρου;

Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Ouest France την 1η Ιουλίου 2021 αναφέρει ότι η πρωτεΐνη Spike, που συντίθεται από το εμβόλιο RNA του αγγελιοφόρου, δεν είναι τοξική. Ωστόσο, στο Twitter του, στις 21 Ιουνίου, ο Robert Malone, γνωστός ως ένας από τους εφευρέτες του εμβολίου RNA αγγελιοφόρων, δήλωσε ωμά ότι « η πρωτεΐνη ακίδας είναι κυτταροτοξική ». Και δεν είναι ο μόνος με αυτή τη γνώμη:

Ο Δρ Charles Hoffe γράφει: «Εκείνοι που παρήγαγαν τα εμβόλια μας είπαν ότι η πρωτεΐνη δεν εισήλθε στην ενδοφλέβια κυκλοφορία αλλά παρέμεινε στο χέρι. Αλλά οι επιστήμονες λένε τώρα ότι μόνο το 25% αυτού του εμβολίου παραμένει στο χέρι. Το RNA θα μεταδίδεται παντού. Για παράδειγμα, το εμβόλιο Μoderna μεταδίδει 40 δισεκατομμύρια μόρια στο σώμα με κάθε ένεση. Κάθε ένα από αυτά τα μόρια περιβάλλεται από μια κάψουλα λιπιδίων που μπορεί να απορροφηθεί από τα κύτταρα.»

Και το κείμενο συνεχίζει(δείτε σε σύνδεση)σχετικά με τους κινδύνους που προκύπτουν και που αφορούν ιδιαίτερα το αγγειακό σύστημα.

(Πλανήτης 360. Φρ. «Ξέρετε πραγματικά τι είναι αυτό που σας εφύτεψαν; Οι τρομακτικές αποκαλύψεις του Δρ. Τσαρλ Χόφφε σε παγώνουν.»)

Μια πραγματική συζήτηση με πραγματικούς επιστήμονες είναι απαραίτητη

Επειδή, ακόμη και αν κανείς δεν αμφισβητεί την ικανότητα των διαδοχικών ομιλητών στις τηλεοράσεις και μάλιστα σε μια ασυνήθιστη ομοφωνία, να επαναλαμβάνουν ότι το εμβόλιο είναι η μόνη λύση για όλα μας τα δεινά, θα μπορούσαμε επίσης να οργανώσουμε έναν διάλογο μεταξύ ειδικών που θα μπορούσαν πραγματικά να διαφωτίσουν εκείνους που δεν είχαν , μέχρι στιγμής, τις απαντήσεις στις νόμιμες ερωτήσεις τους.

Υπάρχουν όμως και σημεία που επιβάλλεται να διευκρινιστούν:

Μεταξύ άλλων, για να καταλάβουμε γιατί δεν αναφέρεται διαθέσιμη θεραπεία; Γιατί η υδροξυχλωροκίνη, που διατίθεται στην αγορά ως Plaquenil, δεν είναι πλέον διαθέσιμη  σε ελεύθερη πώληση, ενώ όταν πήγαινα στην Αφρική, θα μπορούσα να την πάρω χωρίς ιατρική συνταγή; Αυτό ισχύει και για άλλα φάρμακα, όπως η ιβερμεκτίνη, τα οποία φαίνεται να είναι αποτελεσματικά. Γιατί αυτή η πολιτική «εμβόλιο mRNA ή Θάνατος;»

Και γιατί όχι και ένα «κλασικό» εμβόλιο όπως όλοι γνωρίζουμε, με έναν «περαστικό» ιό;

Προφανώς, υπάρχουν ήδη, αλλά δεν τα δικαιούμαστε. Στο όνομα  τίνος ιερού κανόνα να μην μπορούμε να αποφασίζουμε τι θέλουμε; Γιατί αυτά τα διοικητικά εμπόδια μας εμποδίζουν να εμβολιαστούμε με ένα εμβόλιο, όπως το Sinovax, κινεζικής προέλευσης, το οποίο είναι συμβατικό και έχει χρησιμοποιηθεί σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους;

Γιατί να δίνουμε την εντύπωση μιας «κλειστής αγοράς» στην οποία  Ευρωπαίοι ιεράρχες, με ύποπτη αδιαφάνεια, να είναι οι μόνοι που κατέχουν  τη γνώση και την εξουσία σε αυτόν τον τομέα, ανοίγοντας έτσι το δρόμο σε πιθανούς χρυσοκάνθαρους  προπαγανδιστές (Λόμπυ)  φαρμακοβιομηχανιών;

Η επιστήμη πρέπει να παραμείνει στα χέρια των επιστημόνων.

Σε γενικές γραμμές, αυτά τα «Λόμπι» κρίνονται προφανώς τα πιο αξιόπιστα. Η αγορά φαρμάκων και υγείας, η οποία εδώ και δεκαετίες οργανώνεται γύρω από την επιδίωξη του μέγιστου κέρδους, πρέπει τώρα να αναληφθεί από τους λαούς που είναι και οι πρώτοι που επηρεάζονται. Είμαστε όλο και περισσότερο  ξεμωραμένοι από τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία μας βλέπουν μόνο ως δείκτη ακρόασης, τον μόνο δείκτη που αυξάνει την κερδοφορία τους ή τις επιδοτήσεις τους.

Η λαϊκή κυριαρχία μπορεί και πρέπει να ασκείται σε όλη της την πληρότητα, και ιδίως όσον αφορά τις επιλογές  για την υγεία. Η επιστήμη είναι και πρέπει να παραμείνει ένα εργαλείο στην υπηρεσία της κοινότητας, και η κοινότητα πρέπει να είναι σε θέση να εκφράσει τις αμφιβολίες της  και να ακούγεται με σεβασμό.

*Οι απόψεις του κειμένου είναι προσωπικές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας