Η ενδεκάδα της Άρσεναλ κόντρα στον Ολυμπιακό

1110
ενδεκάδα

Με βασικό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο η ενδεκάδα που επέλεξε ο Μικέλ Αρτέτα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της Άρσεναλ για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πρώτο ματς για τους «32» του Europa League.

Ο Μικέλ Αρτέτα πραγματοποίησε πέντε αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Νιούκαστλ για την Premier League, πάντως στο αρχικό σχήμα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αλλά και οι Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ.

Αναλυτικά οι 11: Λένο – Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Νταβίντ Λουίζ, Σακά – Γκεντουζί, Τζάκα – Μαρτινέλι, Γουίλοκ, ΛακαζέτΟμπαμεγιάνγκ.

Ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Μαρτίνες, Χόλντινγκ, Κολάσινατς, Μάιτλαντ-Νάιλς, Θεμπάγιος, Πεπέ και Νκετάια.

https://twitter.com/Arsenal/status/1230562035655536641

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού 

O Ολυμπιακός υποδέχεται την Άρσεναλ στο πρώτο παιχνίδι για τους «32» του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκανε ιδιαίτερες εκπλήξεις στην ενδεκάδα, παρατάσσοντας την ομάδα του με τρία χαφ (Γκιγέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης) και αφήνοντας τον Φορτούνη στον πάγκο.

Ο Σα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Σεμέδο και Μπα, με τον Τσιμίκα στα αριστερά και τον Ομάρ στα δεξιά. Στο χώρο του κέντρου οι Καμαρά, Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης, αριστερά ο Βαλμπουενά, δεξιά ο Μασούρας και μπροστά ο Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Αλέν, Φορτούνης, Λοβέρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Γκασπάρ και Ραντζέλοβιτς.

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1230566142395088898

Παρακολουθήστε εδώ live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Άρσεναλ για τους «32» του Europa League. Τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας