Η ελληνική κυβέρνηση κολαούζος της ψυχροπολεμικής συμμαχίας ΗΠΑ-Ποροσένκο-Βαρθολομαίου-Φαναρίου

1679
κυβέρνηση

Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;

Στο συλλείτουργο στο Φανάρι, την Κυριακή (6/1/2019), όπου ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος απένειμε, κατ’ εντολή των ΗΠΑ ή καλύτερα των πιο πολεμοκάπηλων κύκλων τους, την «αυτοκεφαλία» στην Εκκλησία της Ουκρανίας και την πνευματική «αποκοπή» της από το Πατριαρχείο Μόσχας (εδώ είναι το «ψητό») δεν έδωσε το παρόν μόνο ο πραξικοπηματίας (υπό την σκέπη, τότε, του G. Pyatt) Πρόεδρος του νεοφασιστικού καθεστώτος του Κιέβου, Πετρό Ποροσένκο, αλλά δίπλα του έλαβε, κατά περίεργο και προκλητικό τρόπο, περίοπτη θέση, ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, να τον χαιρόμαστε!

Η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε καμία τυπική υποχρέωση και πολύ περισσότερο κανένα εθνικό όφελος, αντίθετα μεγάλη εθνική ζημιά, να παρευρεθεί σε μια παράνομη και ανιστόρητη στημένη από τις ΗΠΑ και το ουκρανικό καθεστώς παρωδία στο Φανάρι, η οποία, πέραν των άλλων, θα κλιμακώσει τους διωγμούς ορθοδόξων λαϊκών και κλήρου στην Ουκρανία και τον μαινόμενο εσωτερικό πόλεμο του ουκρανικού καθεστώτος ενάντια στους λεγόμενους Ρωσόφωνους της Ουκρανίας, ενώ υπηρετεί τους νεοψυχροπολεμικούς σχεδιασμούς για όσο το δυνατόν ασφυκτικότερη πολιτική και θρησκευτική απομόνωση της Ρωσίας.

Ποιο συμφέρον έχει η χώρα μας ώστε η κυβέρνηση Τσίπρα να χειροκροτεί με τόσο θρασύ και κυνικό τρόπο αντιρωσικές κινήσεις και να επιδεικνύει έμπρακτα με τόσο μένος και πάθος μια αντιρωσική πολιτική τυφλής εξυπηρέτησης των πλέον αντιδραστικών δυνάμεων της Ουάσιγκτον;

Δυστυχώς, όμως, το «κατεχόμενο προτεκτοράτο» που έχει καταντήσει η χώρα μας δεν έχει κυβέρνηση που στοιχειωδώς να υπηρετεί το εθνικό και λαϊκό συμφέρον αλλά μια κυβέρνηση «ανδρείκελων», η οποία «νομιμοποιήθηκε» στις τελευταίες εκλογές με το συναινετικό πραξικόπημα Τσίπρα-ΝΔ που μετέτρεψε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, αλλά και με τον φόβο, την κινδυνολογία, την τρομοκράτηση του λαού με κύριο στόχο τον εξοστρακισμό από τη Βουλή της μόλις, άρον-άρον ιδρυθείσας Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε), της μόνης που μπορούσε να βάλει εμπόδια και να ανατρέψει την αμερικανο-γερμανοκρατία στη χώρα.

ΥΓ: Για να μην υπάρχει παρεξήγηση και η ΝΔ και όλο το σημερινό σύστημα στηρίζουν με νύχια και με δόντια όλες τις υποτελείς και κηδεμονευόμενες επιλογές Τσίπρα. Κατά τ’ άλλα δίνουν και παίρνουν οι «κοκορομαχίες» του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ για τις καρέκλες στο «προτεκτοράτο». Δοξάστε τους!

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας