Ηράκλειο Κρήτης: Τραυματισμός εργάτη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης «Waste Solutions»

915
ηράκλειο

Νέο “εργατικό ατύχημα” σημειώθηκε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Ηράκλειο, όταν εργαζόμενος τραυματίστηκε στην πρέσα με αποτέλεσμα να πάθει κάκωση στο χέρι και να βάλει νάρθηκα.

 

Το “εργατικό ατύχημα” που σημειώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη δεν είναι ούτε το πρώτο και δυστυχώς ούτε το τελευταίο εργατικό ατύχημα στο εν λόγω εργοστάσιο. Πριν καλά καλά στεγνώσει το αίμα άτυχου αυτοαπασχολούμενου που έπεσε από ύψος ενώ ήταν ανεβασμένος στο κλαρκ της εταιρείας και έκανε εργασίες, ένα ακόμη έρχεται να προστεθεί, με τον άτυχο εργαζόμενο να τραυματίζεται στην πρέσα με κάκωση στο χέρι και προσθήκη νάρθηκα. Ο αριθμός των “εργατικών ατυχημάτων” στην εν λόγω εταιρεία είναι εδώ και καιρό διψήφιος μετατρέποντάς το σε ένα απέραντο κάτεργο.

«Δεν έχει όριο η αναλγησία και ασυδοσία της εταιρίας «Waste Solutions» που διαχειρίζεται το εργοστάσιο ανακύκλωσης αλλά και η αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού που της επιτρέπει να λειτουργεί ανενόχλητη κατ’ αυτό τον τρόπο», σημειώνει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, συμπληρώνοντας πως «χαρακτηριστικό της αδιαφορίας για τη ζωή και την ασφάλεια των εργαζομένων είναι το ότι εδώ και τρεις ημέρες έχουν απενεργοποιηθεί όλα τα μπουτόν ασφαλείας του εργοστασίου και η εταιρεία συνεχίζει ανενόχλητη τη λειτουργία αγνοώντας τις υποδείξεις των εργαζομένων και της Σωματειακής Επιτροπής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας