ΗΠΑ: Βγαίνει ο στρατός σε κρίσιμες Πολιτείες-Φόβοι για αναταραχές λόγω εκλογών

1047
Βγαίνει ο στρατός
Σύμφωνα με πηγές του NBC, στον Λευκό Οίκο, θα ανεγερθεί ένας «μη κλιμακούμενος» φράκτης γύρω από το συγκρότημα με 250 στρατιώτες
Για οποιεσδήποτε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένης της εκτεταμένης κοινωνικής αναταραχής μετά από τα εκλογικά αποτελέσματα την Τρίτη το βράδυ, στις 3 Νοεμβρίου 2020, προετοιμάζεται η Εθνική Φρουρά στις ΗΠΑ, η οποία έχει αναπτύξει δυνάμεις σε πολλές πολιτείες.
Οι φόβοι για ένα χάος εξαιτίας των εκλογών έχουν εκφραστεί από πολλές πολιτειακές κυβερνήσεις τον τελευταίο μήνα, αναγκάζοντας τον Κυβερνήτη Charlie Baker της Μασαχουσέτης τη Δευτέρα να «ενεργοποιήσει» 1.000 μέλη της Εθνικής Φρουράς της Μασαχουσέτης.
Και στο Όρεγκον, η κυβέρνηση Kate Brown, για δεύτερη φορά σε δύο μήνες, κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην περιοχή του μετρό του Πόρτλαντ, επικαλούμενη πιθανή κοινωνική αναταραχή λόγω εκλογών.
Οι κυβερνήτες έχουν επίσης κινητοποιήσει τις δυνάμεις της Φρουράς στο Τέξας, την Αλαμπάμα και την Αριζόνα.
Την περασμένη εβδομάδα, η Εθνική Φρουρά της Πενσυλβανίας αναπτύχθηκε στην περιοχή του μετρό της Φιλαδέλφειας εν μέσω κοινωνικής αναταραχής μετά τη δολοφονία ενός αστυνομικού.
Τα στρατεύματα φρουράς είναι από τότε σε θέση να αντιμετωπίσουν τις πιθανές ταραχές που πιθανόν να έρθουν την Τρίτη το βράδυ.
Image
Σύμφωνα με πηγές του NBC, στον Λευκό Οίκο, θα ανεγερθεί ένας «μη κλιμακούμενος» φράκτης γύρω από το συγκρότημα με 250 στρατιώτες σε κατάσταση αναμονής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας