Εύοσμος: Αντιδράσεις από μέλη της Λαϊκής Επιτροπής πριν την επίσκεψη Τσίπρα

1693
Εύοσμος

Οι διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν λέγοντας πως «δεν μας επιτρέπουν να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας» και άνοιξαν πανό στο σημείο όπου βρίσκονται.
Μικροεντάσεις σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου, λίγη ώρα πριν την επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού, όταν περίπου 10 μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Ευόσμου προσπάθηκαν να πλησιάσουν το σημείο και η αστυνομία τους απέτρεψε.
Τότε οι διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν λέγοντας πως «δεν μας επιτρέπουν να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας» και άνοιξαν πανό στο σημείο όπου βρίσκονται.
Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να φθάσει σε λίγη ώρα και θα κάνει ανακοινώσεις για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Καρκινοπαθής σε Τσίπρα: Παίρνω σύνταξη 652 ευρώ, πώς θα ζήσω; -Είστε πρωθυπουργός, ψήφισα και διαμαρτύρομαι

Στη Θεσσαλονίκη και την περιοχή του Εύοσμου αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο υπουργείο Παιδείας.
Λίγο μετά τις 10:30 έφτασε στο κέντρο υγείας του Ευόσμου, συνοδεία του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού. Η υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείο στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα, μαζί με τη διευθύντρια του κέντρου υγεία Ευόσμου.
Ο κ.Τσίπρας, έκανε βόλτα στους χώρους του κέντρου υγείας. Μπήκε στο μικροβιολογικό και στο τμήμα απεικονίσεων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Αλέξης Τσίπρας, είχε σύντομη και σε πολύ καλό κλίμα συνομιλία με συνταξιούχο που τον σταμάτησε. Ο κ. Γιώργος που είναι καρκινοπαθής είπε στον πρωθυπουργό ότι η σύνταξή του είναι 652 ευρώ και τον ρώτησε «εγώ πως θα ζήσω;» με τον Πρωθυπουργό να απαντά «ότι οι άλλοι σου κόψανε, εγώ δε σου έκοψα». «Μειώσεις έγιναν από τη ΝΔ, από εσάς δεν είδα τίποτα μόνο 5 ευρώ», του απάντησε ο συνταξιούχος και συνέχισε λέγοντας «πρωθυπουργός είστε. Ψήφισα και διαμαρτύρομαι».
https://www.youtube.com/watch?v=Xl6mb3Gpa3M

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας