“Ευαγγελισμός”: Αρνούνται αμισθί εργασία στον Ηλία Σιώρα

961
Αρνούνται αμισθί εργασία στον Ηλία Σιώρα

Παρά τα τεράστια κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στα δημόσια νοσοκομεία, ακόμα και στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Αττικής, στον «Ευαγγελισμό», η διοίκηση του νοσοκομείου αρνήθηκε στον απερχόμενο διευθυντή της Καρδιολογικής κλινικής και πρώην πρόεδρο του Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο, Ηλία Σιώρα, την άμισθη εθελοντική προσφορά του, την οποία και προσέφερε αμέσως μετά τη συνταξιοδότησή του (31/12/20).

«Ήταν αδιανόητο για μένα, εν μέσω κορύφωσης της πανδημίας, να εγκαταλείψω το πόστο μου, που για 35 χρόνια υπηρέτησα. Και στη νέα φάση το ίδιο πρέπει», σημειώνει ο Ηλίας Σιώρας και συνεχίζει: «Την ίδια ώρα παρατείνεται η έμμισθη υπηρεσία ιδιωτών ιατρών έως 31/12/21 με τροπολογία, δεν γίνεται αποδεκτή η άμισθη υπηρεσία» και «δεν διαφαίνεται ομαλοποίηση συνθηκών πανδημίας. Αντίθετα, βαίνουμε ολοταχώς προς επιδείνωση».

Η διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” αρνείται σε έναν – επί 35 χρόνια καρδιολόγο του ιδρύματος – να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργεί η πανδημία.

Την ώρα που τα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα συμβάλλονται με ιδιώτες γιατρούς, το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας αρνείται τις δωρεάν υπηρεσίες ενός διεκεκριμένου – επί δεκαετίες – στελέχους του.

Πηγη: iatsonet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας