Επιτακτική ανάγκη το παλλαϊκό κίνημα κατά του πολέμου και του ιμπεριαλισμού

1850
παλλαϊκό

“Αποτελούμε τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο του ΝΑΤΟ και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής”, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην έναρξη της στρατιωτικής άσκησης “Παρμενίων 2018”, σε μια απροσχημάτιστη εκδήλωση αμερικανοδουλείας, που θα τη ζήλευε ακόμη και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Χωρίς να διστάζει να αναφερθεί και στις συμμαχίες που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με καθεστώτα όπως αυτά του Ισραήλ, της Αιγύπτου, των Αραβικών Εμιράτων κ.ά.

Χωρίς να επιχειρεί, έστω και για τα μάτια του κόσμου, να αποκρύψει την εμπλοκή της Ελλάδας σε βρόμικα και επικίνδυνα παιχνίδια του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, καθώς αναφέρθηκε και στην ανάληψη ευθύνης για την “αντιμετώπιση της τρομοκρατικής απειλής”. Χρησιμοποιώντας τον όρο με τον οποίο αναφέρονται οι ευρωατλαντικοί ιμπεριαλιστές στους εθνικοαπελευθερωτικούς και αντιμπεριαλιστικούς αγώνες των λαών της περιοχής.

Απροκάλυπτες οι προθέσεις και η πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα, που θέτει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας στην υπηρεσία των τυχοδιωκτικών ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών. Εκθέτοντας, συνάμα, σε άμεσο κίνδυνο την ειρήνη και την ασφάλεια του λαού μας, προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των υπερατλαντικών πατρώνων της.

Καθιστώντας εξίσου άμεση και επιτακτική την ανάγκη υπεράσπισης της ειρήνης και της ασφάλειας από τον ίδιο τον ελληνικό λαό, που έχει πικρή και οδυνηρή εμπειρία από ανάλογες τυχοδιωκτικές περιπέτειες. Καθιστώντας αναγκαία τη συγκρότηση και ανάπτυξη ενός ισχυρού παλλαϊκού αντιιμπεριαλιστικού, πατριωτικού και διεθνιστικού κινήματος ειρήνης, που να μπει φραγμός στα εγκληματικά σχέδια των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της κυβέρνησης των υποτακτικών τους.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας