Επίπληξη Παυλόπουλου στον Θεόφιλο Ιεροσολύμων: Σταμάτα να είσαι στο πλευρό Μόσχας

1807
θεόφιλο

Όταν έχουμε γραμμή, έχουμε γραμμή. Πάει, τελείωσε. Είμαστε με τους Αμερικάνους στα πάντα και ως το τέλος. Πιστός, λοιπόν, στο δόγμα της “αποικίας“, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέπληξε δημόσια και με τον τρόπο του αλλά αρκετά προσβλητικά τον Πατριάρχη Θεόφιλο των Ιεροσολύμων γιατί δεν αποδέχεται την υπόδειξη των ΗΠΑ και την αυθαίρετη κατεύθυνση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου Κωνσταντινουπόλεως και του Ιερώνυμου Αθηνών να σπεύσει να αναγνωρίσει ως αυτοκέφαλη τη σχισματική εκκλησία της Ουκρανίας, σε μια κατεύθυνση πολιορκίας και νεοψυχροπολεμικής απομόνωσης του Πατριαρχείου της Μόσχας, στο πλαίσιο της πίεσης  και πολιορκίας της Ρωσίας.

Η επόμενη προσπάθειά σας κ. Παυλόπουλε θα είναι να στηρίξετε την αναγνώριση από το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών ως αυτοκέφαλης τις σχισματικής “Εκκλησίας των Αχριδών” (“Βόρεια Μακεδονία“) και την απόσχισή της από το Πατριαρχείο Σερβίας.

Μπράβο κ. Προκόπη Παυλόπουλε και ευρωλάγνος και μετατροπέας του δημοψηφισματικού “ΟΧΙ” σε “ΝΑΙ” και διαπρύσιος ακόλουθος των ΗΠΑ. Αφήνεις θαυμάσιες παρακαταθήκες στη διάδοχο του “θρόνου” κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Δεν χωράει αμφιβολία ότι θα τις ακολουθήσει.

Στέλιος Σέμπος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας