Επίθεση Τουρκία σε Ισραήλ: ”Η Μοσάντ πίσω από τον Πεκέρ”

Η Μοσάντ πίσω από τον Πεκέρ

Ο”σεισμός” με τις αποκαλύψεις του αρχιμαφιόζου Πεκέρ συνεχίζεται στη Τουρκία. Αρχικά, είχαμε δηλώσεις από τον Μπαχτσελί πριν λίγο, όπου κατηγόρησε το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και τα ΗΑΕ ότι βρίσκονται πίσω από τον αρχιμαφιόζο.

Εκείνοι που ζητούν υποστήριξη από ξένα κέντρα εξουσίας κάνουν ένα τεράσιο στο λάθος. Ο Kılıçdaroğlu, το τελευταίο διάστημα ζητάει επίμονα εκλογές. Για ποιον λόγο; Οι επιχειρήσεις και οι ασύμμετρες προκλήσεις από τα ΗΑΕ και το Ισραήλ, έχουν στόχο την Τουρκία. Το αίτημα του CHP για πρόωρες εκλογές δεν είναι τυχαίο. Ο Μπάιντεν, στηρίζει τον Kılıçdaroğlu. Το τουρκικό έθνος δεν θα πέσει ποτέ σε μια τέτοια παγίδα. 

Ο Kılıçdaroğlu στηρίζεται από την μαφία. Εκλογές θα γίνουν σε 2 χρόνια, να το θυμάστε αυτό’‘, ανάφερε ο Μπαχτσελί.

Εμπλέκουν την Μοσάν με τον Σενάτ Πεκέρ 

Ενώ η Τουρκία σείεται με τα βίντεο του αρχιμαφιόζου, την ίδια στιγμή,  συζητιούνται επίσης τα ταξίδια του Πεκέρ σε βαλκανικές χώρες, στο Μαρόκο και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πίσω από τον Πεκέρ βρίσκονται οι ΗΠΑ και συγκεκριμένα η CIA. Επίσης ποιος μπορεί να ξεχάσει και τα λόγια του Yossi Cohen, του επικεφαλής της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάν, ότι «η Τουρκία είναι μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ».

Ο Πεκέρ έχει σχέσεις με την FETÖ. Ταυτόχρονα, το Ισραήλ, θέλει να δημιουργήσει αναταραχές στη Τουρκία. Ο Πεκέρ, βρέθηκε ξαφνικά στο Μαρόκο, ενώ πριν ήταν στα Βαλκάνια. Το Μαρόκο χρησιμοποιείται ως σημαντικό κέντρο για τις μυστικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Βόρεια Αφρική από το 1956”, αναφέρουν οι Τούρκοι.

Είναι προφανές, πως στην Άγκυρα υπάρχει ιδιαίτερο άγχος, καθώς το σύστημα ”τρέμει”!

Νέες ”βόμβες”  

Ο Σεντάτ Πεκέρ έριξε νέα βόμβα, καθώς απειλεί τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν ότι θα δημοσιεύσει βίντεό του και θα κάνει αποκαλύψεις, σε μια βδομάδα. Δώδεκα εκατατομμύρια άτομα είδαν το τελευταίο βίντεο του Πεκέρ, όπου προβαίνει σε νέες αποκαλύψεις.

Δε μπορείτε να τα ξέρετε όλα. Μόνο ο Θεός ξέρει. Δε μπορείτε να λέτε πως ‘όλα τα ξέρω εγώ’. Δε μπορείς να ξέρεις! Όπως δεν ήξερες πως θα σου προκύψει τέτοιος μπελάς από ένα τριπόδι και μια κάμερα. Λένε πως πίσω μου είναι η CIA, τα Ηνωμένα… Βασικά όλοι έχουν πάθει σοκ», είπε ο Πεκέρ απευθυνόμενος στον Ερντογάν.

Στη συνέχεια θίγοντας το θέμα της Συρίας, είπε ότι η Τουρκία όταν υπήρξε πρόβλημα στο Αζερμπαϊτζάν και στο Κατάρ έκανε πράξεις, ενώ στο θέμα της Παλαιστίνης λέει μόνο λόγια. ”Γιατί δεν στέλνετε μη επανδρωμένα στην Παλαιστίνη όπως κάνατε στο Αζερμπαϊτζάν; Αυτές οι δουλειές δεν γίνονται φωνάζοντας έξω από το τέμενος.”

Πηγή: Πενταπόσταγμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας