Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Να μην χαθεί η τελευταία ευκαιρία των εκπτώσεων

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου

Κύριε Πρωθυπουργέ

Η απόφαση της Κυβέρνησης για εφαρμογή αυστηρών μέτρων με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς μέχρι την 11η  Ιανουαρίου αιφνιδίασε τον Εμπορικό κόσμο.

Στις μικρές Εμπορικές επιχειρήσεις του Λιανικού Εμπορίου κυριαρχεί πλέον η απογοήτευση και η αγωνία για τους επόμενους μήνες βλέποντας ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους .

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου ζητά από την Πολιτεία να μην χαθεί η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για την αγορά που είναι η περίοδος των ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ, για να μπορέσει να περισωθεί ότι είναι δυνατόν ακόμη.

Έχουμε προτείνει και το επαναλαμβάνουμε και πάλι, γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι ό,τι πιο ρεαλιστικό για τις σημερινές συνθήκες, να υπάρξει αυστηρή προσέλευση των καταναλωτών, ΕΝΑΣ – ΕΝΑΣ να εισέρχονται στα καταστήματα, δηλαδή φυσική παρουσία των πελατών που είναι απαραίτητη για την ΕΥΡΥΘΜΗ λειτουργία της αγοράς.

Η Κυβέρνηση επίσης στις αποφάσεις της πρέπει να λαμβάνει υπ´ όψιν ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και  έχουμε προτείνει να υπάρξει γεωγραφικός διαχωρισμός στο άνοιγμα του Λιανικού Εμπορίου, εφόσον και οι λοιμωξιολόγοι το επιτρέψουν, τους οποίους και σεβόμαστε και προσεκτικά τους ακούμε.

Η ανακοίνωση της Πολιτείας για απαλλαγή από το ενοίκιο για τον μήνα Ιανουάριο είναι προς τη θετική κατεύθυνση  αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι είναι πλέον αναγκαίο να υπάρξει και για τις επιταγές του Ιανουαρίου αναστολή πληρωμής και μετάθεσης τους για 120 ημέρες καθώς επίσης να υπάρξει παράταση της αναστολής των επιταγών ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

Η απόφαση για ακόμη μια εβδομάδα κλειστά καταστήματα να είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ και συνάμα να παρθούν ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ στήριξης των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων, για να μπορέσει να λειτουργήσει η αγορά και να ΣΩΘΕΙ Ο,ΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΩΖΕΤΑΙ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον άλλος χρόνος και ζητάμε ΓΕΝΝΑΙΕΣ και ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, με προτεραιότητα στην προστασία της δημόσιας υγείας, που θα στηρίζουν όμως και θα αποτρέπουν τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων.

 

                                                  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

 

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

          ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ                                  ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας