Εκδικητική βαρβαρότητα Η.Μόσιαλου-Τα «μονοκλωνικά» θα είναι μόνο για εμβολιασμένους

1273
Εκδικητική βαρβαρότητα Η.Μόσιαλου

Παίζουν αναίσχυντα με τις ζωές των ανθρώπων για να εκβιάσουν τον εμβολιασμό τους

Η συζήτηση για τα μονοκλωνικά αντισώματα που χρησιμοποιούνται και για πρόληψη κατά του κορωνοϊού επανέρχεται στη χώρα μας και πλέον ξεκινούν οι “ειδικοί” να τα βάζουν στο κάδρο αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εναλλακτικό σενάριο καθώς στόχος και εμμονή είναι τα εμβόλια, με αποτέλεσμα κάποιοι να παίζουν τον “Θεό” κρίνοντας αυτοί τι θα δοθεί και τι όχι.

Ακόμα όμως και αυτό το πολύτιμο εργαλείο, για το οποίο ο καθ. Κλινικής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, διατρανώνει ήδη από το 2020 ότι μειώνει την πιθανότητα νοσηλείας κατά 70%-85%, στην κυβέρνηση το μετατρέπουν σε «όπλο» κατά των ανεμβολίαστων!

Τελικά το κράτος που πληρώνεται από τους φόρους των πολιτών έχουν κάποιοι αναλάβει να το διαχειρίζονται όπως θέλουν;

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του καθηγητή του LSE και εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης για την πανδημία στα ξένα φόρουμ, Ηλία Μόσιαλου.

Με ιδιαίτερα προκλητικό ύφος τόνισε πως τα μονοκλωνικά αντισώματα που θα προμηθευτεί η χώρα μας δεν θα χορηγούνται σε όσους αρνούνται τον εμβολιασμό παρά το ότι έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν!

Πρόκειται για ακόμη μία δήλωση που καταδεικνύει την μανία με την οποία το κράτος θέλει να εμβολιάσει όσους περισσότερους πολίτες μπορεί!

«Θα πρέπει να τα δώσουμε όχι σε αυτούς που αρνούνται να εμβολιαστούν, γιατί υπάρχει εναλλακτική λύση και είναι και εξαιρετικά φθηνή, Θα δωθούν στους ευάλωτους που δεν τους έχει πιάσει το εμβόλιο, δηλαδή τους ανοσοκατεσταλμένους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και που δεν τους έχει πιάσει. Σε πολύ ηλικιωμένους που δεν τους έπιασε το εμβόλιο και πρέπει να τους προστατεύσουμε. Δεν θα δώσουμε μονοκλωνικό σε έναν 35άρη που μπορεί να κάνει το εμβόλιο. Δεν μπορεί να γίνει εκτεταμένη χρήση με τις μικρές ποσότητες που θα πάρουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας