Δολοφονία Τοπαλούδη: Πληρεξούσιος ΝΔ με υπογραφή Μητσοτάκη ο δικηγόρος του Ροδίτη

2402
νδ

Ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει μετά την παρέμβαση του Υφυπουργού παρά τον Πρωθυπουργό εναντίον της εισαγγελέως στη δίκη των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη για την αγόρευσή της, φέρνει στην επιφάνεια και αρκετές άλλες παραμέτρους που μέχρι σήμερα δεν απασχολούσαν την επικαιρότητα. Μια από αυτές είναι η σχέση του συνηγόρου υπεράσπισης με την ηγεσία της ΝΔ καθώς θεωρείται ο ‘”άνθρωπός της” στη Ρόδο.

Όπως,  αποκαλύπτεται από τοπικά δημοσιεύματα, ο Άκης Δημητριάδης, δικηγόρος του Ροδίτη που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας, ήταν ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη ως ειδικός πληρεξούσιος και αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019.

Έχοντας σχετική εξουσιοδότηση με την προσωπική υπογραφή του Προέδρου της ΝΔ, ήταν ο αρμόδιος να εκπροσωπεί το κόμμα και να ενεργεί για λογαριασμό της ενώπιον κάθε αρχής, του Εφόρου Δικαστικών Αντιπροσώπων, σε όλα τα εκλογικά τμήματα της εκλογικής περιφέρειας Δωδεκανήσου, καθώς και στη συγκέντρωση των αποτελεσμάτων, στο Πρωτοδικείο.

Ο άνθρωπος του Προέδρου της ΝΔ στη Ρόδο 

Η πολιτική ταυτότητα του συνηγόρου υπεράσπισης και οι επαγγελματικές του επιλογές, δεν θα είχαν κάποια ιδιαίτερη σημασία αν δεν είχε προηγηθεί η ατυχής παρέμβαση από το Μαξίμου, που ο Άκης Σκέρτσος αναγκάστηκε να ανασκευάσει μετά την κατακραυγή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας