Γερμανικό πρωτάθλημα: Επανεκκίνηση κεκλεισμένων των θυρών

1982
γερμανικό

Το «πράσινο φως» για την επανέναρξη των αγώνων της Μπουντεσλίγκα άναψε τελικά η γερμανική κυβέρνηση. Η απόφαση υπάγεται στα γενικότερα μέτρα χαλάρωσης της καραντίνας που είχε επιβληθεί στην χώρα για τον κορονοϊό.

Η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωση την επιστροφή στην δράση. Αν και η οριστική ημερομηνία για αυτό δεν έχει ανακοινωθεί, πληροφορίες των γερμανικών ΜΜΕ θεωρούν ως το πλέον πιθανό το διήμερο 16-17 Μαΐου.

Για σήμερα 7 Μαΐου προγραμματίστηκε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της επανέναρξης. Το γερμανικό πρωτάθλημα διακόπηκε στην 25η αγωνιστική του ενώ οι αγώνες όταν ξαναρχίσουν θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Τη στιγμή της διακοπής η Μπάγερν Μονάχου ήταν πρώτη με 55 βαθμούς, ενώ δεύτερη ακολουθούσε η Ντόρτμουντ με 51, τρίτη η Λειψία με 50 και τέταρτη η Γκλάντμπαχ με 49. Ουραγός είναι η Πάντερμπορν με 16 και προτελευταία η Βέρντερ με 18.

Σημειώνεται πως αν όλα πάνε βάση του σχεδίου, η Μπουντεσλίγκα θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που επιστρέψει στην δράση και τα όσα συμβούν αναμένονται να αποτελέσουν οδηγό για αρκετές ευρωπαϊκές χώρες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας