Γαλλία: Επιτρέπουν σε εμβολιασμένους αλλά θετικούς υγειονομικούς να μείνουν στην δουλειά

886
Γαλλία: Επιτρέπουν σε εμβολιασμένους

Ντοκουμέντο: Γαλλικό νοσοκομείο με έγγραφο του διατηρεί στη θέση του και δίνει δικαίωμα σε ασυμπτωματικούς, θετικούς στον covid19, υγειονομικούς να συνεχίσουν να κουράρουν ασθενείς, την ώρα που αποκλείονται οι κάτοχοι  αρνητικού τεστ υγειονομικοί με εκδικητικό τρόπο λόγω μη εμβολιασμού τους.

Όλη η υποκρισία του υγειονομικοκρατίας σε ένα εσωτερικό έγγραφο νοσοκομείου που φέρνει στο φως η francesoir στις 4.12.21. Ενώ πολυάριθμοι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί είναι σε αναστολή εργασίας ένα ντοκουμέντο διαρροής τινάζει στον αέρα το σύστημα του υγεινομικού ολοκληρωτισμού. Με βάση το επίμαχο έγγραφο το σύστημα διατηρεί στη θέση του και μάλιστα του δίνει τη δυνατότητα σε εμβολιασμένο υγειονομικό θετικό στον Covid19 να συνεχίσει κανονικά την υπηρεσία του στο νοσοκομείο ενω   αντίθετα αποκλείει και τιμωρεί με αναστολή εργασίας τον ανεμβολίαστο υγειονομικό ακόμα κι αν  έχει αρνητικό τεστ!

Προέρχεται από το νοσοκομείο hôpital Nord Franche-Comté έχει  ημερομηνία 3 Δεκεμβρίου 2021 και αναφέρεται στο προσωπικό που έχει τεστ PCR ή αντιγονικό θετικό στον Covid19.

Επομένως πρόκειται για επίσημη παραδοχή πως και οι εμβολιασμένοι μολύνονται ωστόσο είναι στις θέσεις τους κι αν είναι ασυμπτωματικοί θα συνεχίσουν να κουράρουν τους ασθενείς τους αν και θετικοί. Αν είναι συμπτωματικός ο υγειονομικός ή ημισυμπτωματικός απέχει 10 μέρες -από αρχής εμφάνισης συμπτωμάτων- από την εργασία και την 11η μέρα επανέρχεται αν έχει εξαφανιστεί ο πυρετός και έχει βελτιωθεί το αναπανευστικό του εδώ για ένα 48ωρο πριν την επάνοδο. Για 7 μέρες τηρεί ενδυναμωμένα μέτρα προφύλαξης όπως χειρονομίες φραγμού.

Αν ο υγειονομικός είναι θετικός στο τεστ αλλά είναι ασυμπτωματικός διατηρείται σε πιθανή άσκηση καθηκόντων του με αυστηρό σεβασμό των μέτρων φραγμού κυρίως να αποφύγει να μην έχει καμιά επαφή/ κοινωνική διαδραστικότα χωρίς μάσκα και υιοθετώντας μια υγιεινή χεριών άκρως αυστηρή. Προβλέπεται επίσης αυτοεπιτήρηση του καθεστώτος υγείας του. Ως δικαιολόγηση του μέτρου αναφέρεται η συνεκτίμηση του φόρτου εργασίας νοσοκομείων ο κίνδυνος διακοπής προσφοράς και ασφάλειας φροντίδας.

Συμπέρασμα: Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τις κυβερνήσεις που έχουν εγκαθιδρύσει τον υγειονομικό ολοκληρωτισμό είναι να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί ασχέτως αν αυτοί δεν έχουν πραγματικό υγειονομικό αποτέλεσμα. Πάνω από όλα ενδιαφέρονται τίποτα να μην χαλάσει το εμβολιαστικό τους αφήγημα

Την ίδια ώρα η καθηγήτρια Djillali Annane, Επικεφαλής στην Εντατική στο νοσοκομείο Raymond-Poincaré: πρέπει να είμαστε διαφανείς, στην υπηρεσία μου τα 2/3 των ασθενών είναι εμβολιασμένοι 2 δόσεις”.

https://twitter.com/Johndartois/status/1466742557266874375?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1466742557266874375%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fkosmos%2F1038915_eggrafo-vomva-epitrepoyn-se-emvoliasmenoys-alla-thetikoys-ygeionomikoys-na-meinoyn

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας