Υποκριτική ανακοίνωση, ως αμετανόητου ενόχου, της ΓΑΔΑ για την κλήση Λαφαζάνη

2414
δίκη

Ανακοίνωση εξέδωσε αργά το απόγευμα της Δευτέρας η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών σχετικά με την κλήση του Παν. Λαφαζάνη σε απολογία την Τετάρτη (26/4) στις 11 π.μ. στα γραφεία της και ειδικότερα από το αμαρτωλό, ανώμαλων περιόδων, “Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος”.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

 

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στην κλήση του Πρόεδρου της Λαϊκής Ενότητας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για παροχή εξηγήσεων, διευκρινίζεται ότι η κλήση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο Τμήμα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής είναι αρμόδιο για τη διερεύνηση όλων των υποθέσεων που αφορούν στην παρεμπόδιση κρατικής λειτουργίας».

ΣΧΟΛΙΟ ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

 

Πολιτικοί κύκλοι του προοδευτικού δημοκρατικού χώρου σχολίαζαν πως η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ δείχνει πρώτον, πόσο βαθιά υποκριτικός είναι ο ρόλος της και δεύτερον πόσο πεισματικά αμετανόητη είναι στην βρώμικη και σκοτεινή αποστολή που έχει αναλάβει όχι από την εισαγγελία Πρωτοδικών αλλά από την κυβέρνηση, τους τραπεζίτες και τους πιστωτές.

Οι ίδιοι πολιτικοί κύκλοι τόνιζαν ότι είναι το αμαρτωλό “Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” της ΓΑΔΑ, το οποίο με δική του πρωτοβουλία και εντολή άνωθεν, από τα παράκεντρα του Μαξίμου, που συνέταξε πριν από μήνες δικογραφία σε βάρος του Παν. Λαφαζάνη και άλλων αγωνιστών με τις συγκεκριμένες κατηγορίες και την οποία απέστειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τα περαιτέρω.

Επομένως κατέληγαν ότι η ΓΑΔΑ ψεύδεται, υποκρίνεται και επιμένει στο σκοτεινό διωκτικό της ρόλο.

Κ.Τ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας