Βόμβα Χαρδούβελη (2011): 10 οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα. Χρηματοδοτούν πολιτικούς-ΜΜΕ

2118
10

Απίστευτο και όμως αληθινό. Λίγο πριν σχηματιστεί η μακάβρια κυβέρνηση Παπαδήμου ο γνωστός Γκ. Χαρδούβελης παρουσιάζει τις θέσεις του για την έξοδο από την κρίση σε ένα εξασέλιδο κείμενο, το οποίο περιήλθε, όπως γράφει η ιστοσελίδα TVXS, σε γνώση και του άλλου “υπερσωτήρα” της χώρας Κώστα Σημίτη.

Σε αυτό, λοιπόν, το έγγραφο, το οποίο τώρα περιήλθε στη δημοσιότητα, ο Γκ. Χαρδούβελης κάνει την απίστευτη για έναν άνθρωπο 100% του συστήματος και της οικονομικής ελίτ, διαπίστωση βόμβα, πως “10 μεγάλες οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα και χρηματοδοτούν πολλούς πολιτικούς και ΜΜΕ“!

Και εκεί που θα περίμενε κανείς από τον Γκ. Χαρδούβελη, μετά από αυτήν την τρομακτική “αποκάλυψή” του, που προέρχεται από έναν άνθρωπο της καρδιάς του διαπλεκόμενου συστήματος της χώρας, να προτείνει μέτρα για να σπάσει το απόστημα, ο οικονομολόγος μας προσγειώνει απότομα.

Όχι, λοιπόν, ο Γκ. Χαρδούβελης ξεχνάει πάραυτα την τραγική ομολογία του και εκλιπαρεί κωμικά τις 10 οικογένειες της ελληνικής ανωμαλίας και πηγή της εξάρτησής της, “να δείξουν με σαφή τρόπο την ψήφο εμπιστοσύνης στην χώρα τους με έργα και όχι απλά με λόγια…“.

Και ύστερα ψάχνουμε να βρούμε γιατί χρεοκόπησε και στη συνέχεια ξεπουλήθηκε αυτή η χώρα και γιατί δεν έχει κανένα μέλλον όσο την κυβερνάει ένα τόσο άθλιο και δουλοπρεπές κατεστημένο.

Και όμως αυτούς ψηφίζουν ως επί το πλείστον οι πολίτες. Με τις υγείες τους! Την πληρώνουμε, όμως, όλοι και κυρίως τα παιδιά μας!

Κ.Γ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας