Βουλευτές VMRO αποφυλακίσθηκαν την προηγουμένη για να ψηφίσουν «ΝΑΙ»στην Συμφωνία

4096
μακεδονική

Συνολικά 8 βουλευτές «αποστάτησαν», 7 από το VMRO και 1 από ένα μικρό σοσιαλιστικό κόμμα που συνεργαζόταν σταθερά με το VMRO, ψηφίζοντας, παρά την κομματική γραμμή, «ΝΑΙ» στις Συνταγματικές αλλαγές, προκειμένου να περάσει η επιβαλλόμενη από την Συμφωνία των Πρεσπών Συνταγματική Αναθεώρηση.

Ένα όργιο εκβιασμών, πιέσεων, παράνομων μεθοδεύσεων και εξαγορών συνόδευσε αυτήν την αποστασία των βουλευτών, οι οποίες επιβεβαίωσαν με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο ότι η ΠΓΔΜ είναι ένα κανονικό προτεκτοράτο και ξέφραγο αμπέλι για παρανομίες και εγκληματικές μεθοδεύσεις της Ουάσιγκτον, κάτι που υποδηλώνει ποιοι είναι το μέλλον όλων των Βαλκανικών αθυρμάτων που παραδίδονται στη νέα αποικιοκρατία των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, των Βρυξελλών και της Γερμανίας.

Δυστυχώς, αυτό είναι και το μέλλον της Ελλάδας, αν δεν είναι και το παρόν της όλα αυτά τα μνημονιακά χρόνια, όσο στο τιμόνι της χώρας μας βρίσκονται ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, η ΝΔ του Μητσοτάκη και οι ακροδεξιές αποφύσεις τους.

Οι τρεις εκ των επτά βουλευτών του VMRO, οι οποίοι αποστάτησαν ψηφίζοντας «ΝΑΙ» στην Συμφωνία, αποφυλακίστηκαν την προηγουμένη της ψηφοφορίας στην Βουλή, μόνο και μόνο για να ψηφίσουν.

Συγκεκριμένα και οι τρεις αυτοί βουλευτές ήταν προφυλακισμένοι για βαριές οικονομικές ατασθαλίες, μόλις λίγες βδομάδες πριν την ψηφοφορία η προφυλάκιση τους μετετράπη σε κράτηση κατ’ οίκον και όλως τυχαίως η κράτηση αυτή διεκόπη την προηγουμένη για να προσέλθουν με το «ΝΑΙ» στην κάλπη της Βουλής.

Ούτε στην χειρότερη αποικία δεν συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις.

Ταυτόχρονα και η βουλευτής του μικρού Σοσιαλιστικού κόμματος που μεταπήδησε, ψηφίζοντας «ΝΑΙ», κατηγορείται για οικονομικές ατασθαλίες και οι κακές γλώσσες, ομιλούν ότι και το δικό της «ΝΑΙ» συνοδεύτηκε με ισχυρά ανταλλάγματα.

Πέραν αυτών των μεθοδεύσεων, οργιάζουν στα Σκόπια οι πληροφορίες όχι μόνο για «δικαστικά» ανταλλάγματα αλλά και για μεγάλα ποσά και άλλες «εξυπηρετήσεις» που συνόδευσαν τα «ΝΑΙ», με βουλευτές να θεωρούν χρυσή ευκαιρία και λαβράκι την εν λόγω ψηφοφορία για να «φτιάξουν» την ζωή  τους.

Ανεξάρτητα από τον απαράδεκτο χαρακτήρα και ρόλο του VMRO, άλλωστε δεν είναι πιο «καθαρό» το κόμμα του Ζάεφ, είναι τραγικό ότι η κυβέρνηση Τσίπρα στηρίζει πάνω σε τέτοιες μεθοδεύσεις, παραχάραξης του δημοψηφίσματος στην γειτονική χώρα και σε ένα όργιο δοσοληψιών, την κύρωση μιας Συμφωνίας που εγκαθιδρύει μια νέα αποικιοποίηση στα Βαλκάνια, ενώ δηλητηριάζει περαιτέρω τις σχέσεις ανάμεσα στους λαούς.

Αλλά σε ποιους τα λέμε, όταν η κυβέρνηση Τσίπρα, μαζί με όλο το πολιτικό κατεστημένο της χώρας, έδωσαν πρώτοι το παράδειγμα , μετατρέποντας το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου του 2015 σε κατάπτυστο «ΝΑΙ».

«Ραγιάδες νεοδουλοπάροικοι» ας ξεσηκωθούμε!

Νάσος Βενιέρης

 

2 Σχόλια

  1. Κύριε Βενιέρη, “να ξεσηκωθούμε”, εννοείτε κάτι σαν νέο ΕΑΜ με τα σύγχρονα μέσα, ίντερνετ, Δίκαιο, διάχυση παγκοσμίως αλλα και στο πεζοδρόμιο των αντιστασιακών-απελευθερωτικών δράσεων, τιμωρία του μνημονιακού δωσιλογισμού, κλπ;

  2. Αμήν και Πότε…Αν και εκτίμησή μου είναι ότι η Ελλάδα μας, τείνει να ..σβηστεί από τον Χάρτη ως Ανεξάρτητη Εθνική Οντότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας