Βάλθηκε να μας τρελάνει όλους ο Γ. Βαρουφάκης;

1893
βαρουφάκης

Ο Γ. Βαρουφάκης, όπως γράφει στο βιβλίο του, δεν ήθελε τον Παν. Λαφαζάνη στην πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα σε οικονομικό υπουργείο, διότι τασσόταν υπέρ του εθνικού νομίσματος και για αυτό θα εξέθετε την χώρα κατά τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα!!!

Ο ίδιος ο Γ. Βαρουφάκης έκανε, επίσης, ότι μπορούσε στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να αποτρέψει κάθε λύση εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη, όπως βεβαιώνουν οι γνωρίζοντες άριστα τις τότε καταστάσεις, παρ’ ότι η έξοδος αυτή ήταν η μόνη λύση για να αποφύγει η χώρα ένα νέο μνημόνιο και τη διαρκή αποικιοκρατία.

Τώρα, ο Γ. Βαρουφάκης, σύμφωνα με το in.gr και σε συνέντευξή του στο OneTv, τελώντας εν πλήρει συγχύσει, λέει επί λέξει: “Ως κίνημα στο ΜΕΡΑ είμαστε ευρωπαϊστές, είμαστε υπέρ της Ευρώπης και του ευρώ, αλλά μεταξύ της ερημοποίησης της χώρας για πάντα, επιλέγουμε τη δραχμή” και παρακάτω πρόσθεσε: “Η δραχμή ήταν κάτι κακό αλλά υπήρχε κάτι χειρότερο. Το ξαναλέω ότι δεν είμαστε υπέρ της εξόδου από το ευρώ“.

Δεν ξέρω αν βγάζετε συμπεράσματα, εγώ πάντως το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο Γ. Βαρουφάκης βάλθηκε να μας τρελάνει όλους.

Και σε κάποιους το έχει καταφέρει.

Β.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας