Αρνείται την ανάνηψη ο Δ.Κουφοντίνας-Οριακή η επιβίωση του

515
Οριακή η επιβίωση του

Δραματικές ώρες στην εντατική του νοσοκομείου Λαμίας για τον κρατούμενο απεργό πείνας, η ζωή του οποίου κρέμεται, πλέον, από μια κλωστή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Δημήτρης Κουφοντίνας αφαίρεσε τον ορό αντιβίωσης, την μοναδική πηγή ενυδάτωσης που είχε. Φέρεται, ακόμη, να δήλωσε στους οικείους του ότι σε περίπτωση απώλειας των αισθήσεών του δεν επιθυμεί ανάνηψη.

Οι ραγδαίες εξελίξεις έρχονται σε μια περίοδο κατά την οποία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας κωφεύει στις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις πολιτών, δικηγόρων, κομμάτων, οργανώσεων εντός και εκτός Ελλάδας, αρνούμενη να ικανοποιήσει το νόμιμο αίτημα του κρατούμενου για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η χώρα οδεύει ολοταχώς στο να έχει τον πρώτο νεκρό από απεργία πείνας με την κυβέρνηση να απαντά με αδιαφορία απέναντι στα χιλιάδες αιτήματα, αλλά και σκληρή καταστολή απέναντι στους διαδηλωτές που εδώ και πολλές ημέρες βγαίνουν στους δρόμους για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα του Δημήτρη Κουφοντίνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας