Αποσιωπήστε και φιμώστε τη ΛΑ.Ε.

2081

Για το σύστημα δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός του…ΚΚΕ και των…”Αντιεξουσιαστών”!
Η ΛΑ.Ε πρωτοστάτησε στην ενωτική συγκέντρωση της Τρίτης στο Πολυτεχνείο και την μεγάλη ενωτική πορεία.
Η ΛΑ.Ε και το μεγάλο και δυναμικό μπλοκ της στην πρώτη γραμμή της πορείας πρωτοστάτησε, μαζί με άλλες δυνάμεις, για να σπάσουν οι «χουντικές» κυβερνητικές απαγορεύσειςσυναθροίσεων και πορειών.
Η ΛΑ.Ε συγκρούστηκε και στη συνέχεια οι φοιτητικοί σύλλογοι και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στο ύψος της οδού Αμερικής για να ανοίξει δρόμο μέσα σε βροχή χημικών, δακρυγόνων και βομβών κρότουλάμψης.
Και όμως η ΛΑ.Ε για την ΕΡΤ και τα για περισσότερα συστημικά κανάλια ήταν ανύπαρκτη, ένα φάντασμα προς εξορκισμό!
Για όλους αυτούς πορεία έκανε μόνο το ΚΚΕ και οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» και από τους τελευταίους να δείχνουν μόνο τις «φωτιές», προκειμένου να τρομοκρατούν, κραυγάζοντας ότι καίγεται η Αθήνα.
Καταλαβαίνουμε τις ανομολόγητες εκλεκτικές «συγγένειες» και «συμπάθειες» των κατεστημένων κέντρων στον χώρο πέραν του αστικού μπλοκ και κατανοούμε γιατί υπάρχουν.
Κατανοούμε τον φόβο και τρόμο απέναντι στην ΛΑ.Ε, την προγραμματική πρότασή της, την κινηματική της λογική και την ενωτική αντιμνημονιακή πολιτική της για εδώ και τώρα ανατροπή.
Τόση, όμως, διαστροφή και εμπάθεια σε βάρος της ΛΑ.Ε; Τόση απόκρυψη, αποσιώπηση και φίμωση; Τόσο απροκάλυπτη στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης;
N.Z

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας