Αποκαλυπτική έρευνα: Κατάρρευση των γεννήσεων κατά την περίοδο των Μνημονίων(2011-2020)!!

604
Κατάρρευση των γεννήσεων

Οι πολιτικές κατά των γεννήσεων που εφήρμοσαν οι δανειστές και τα μνημονιακά κόμματα σε αριθμούς, παραπέμπουν σε συνθήκες πολέμου ή πολιτικές εθνικής γενοκτονίας!!

Η μείωση των γεννήσεων, κατά τα χρόνια εφαρμογής των μνημονιακών μέτρων (2011-2020), κυρίως για την οικογένεια και τα όρια ηλικίας των γυναικών, σύμφωνα με έρευνα της ΕΝΥΠΕΚΚ, δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία τής χώρας!

Ειδικότερα:

α. Και τα δέκα (10) χρόνια εφαρμογής των μνημονιακών μέτρων, δηλαδή τα χρόνια 2011-2020, για πρώτη φορά τα τελευταία 80 χρόνια, υπερτερούν κατά πολύ και σταθερά οι θάνατοι από τις γεννήσεις!

β. Συνολικά τα έτη των σκληρών μνημονιακών μέτρων (2011-2020) οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις πάνω από 260.000!

γ. Οι βασικοί λόγοι που μείωσαν δραματικά τον αριθμό των γεννήσεων, σύμφωνα με την έρευνα της ΕΝΥΠΕΚΚ, ήταν:

1-Η κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων για τις γυναίκες,

2-Η κατάργηση ή η δραστική μείωση των περισσότερων οικογενειακών παροχών,

3-Η μείωση ή το «πάγωμα» των μισθών, κυρίως η μείωση του κατώτατου μισθού και η θέσπιση του «υπο-κατώτατου» για τους νέους κάτω των 25 ετών,

4-Η κατάργηση ή η μείωση των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων,

5-Η μειωμένη προστασία των νέων εργαζομένων γυναικών,

6-Το περιορισμένο πλαίσιο χορήγησης γονικών αδειών,

7-Η σύμφωνη γνώμη της δικαστικής εξουσίας για την κατάργηση δικαιωμάτων πολύτεκνων γυναικών, όπως η υπ’αριθ. 719/2018 απόφαση του ΣτΕ (επί προεδρίας της κυρίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου) που δέχθηκε ως συνταγματική την κατάργηση με τον ν. 4093/2012 της ισόβιας σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας ύψους 102 ευρώ τον μήνα.

Τώρα, αυτοί που με τις αντι-οικογενειακές πολιτικές τους οδήγησαν τον λαό μας στα όρια της γενοκτονίας, επικαλούνται το δημογραφικό για να μειώσουν τις συντάξεις!!

Δείτε εδώ τους πίνακες από τα αρχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του υπουργείου Εσωτερικών που αποδεικνύουν όσα αληθή υποστηρίζουμε παραπάνω.

Αποκαλυπτικός είναι ο πίνακας με την εξέλιξη του αριθμού των γεννήσεων τα πέτρινα μνημονιακά χρόνια 2010-2020.

Ο Πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ κ.Αλέξης Μητρόπουλος προειδοποιεί τα κυρίαρχα μνημονιακά κόμματα ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο με την κατάργηση από 1-1-2022 όλων των μεταβατικών ορίων και των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων των γυναικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας