Απελάθηκε ο Έλληνας πρέσβης στη Μόσχα; Σε γεωπολιτική κατάρρευση η Ελλάδα

ροδιακός

Ανακοίνωση της ΠΓ του “Μετώπου ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ” για την επιδείνωση των ελληνορωσικών σχέσεων

Η ραγδαία και κλιμακούμενη επιδείνωση στις Ελληνορωσικές σχέσεις, δημιουργεί μια νέα κατάσταση που θέτει πλέον οριστικά όλα τα δεδομένα εκτός ελέγχου

Ο ανεξέλεγκτος παροξυσμός και η πρωτοφανής ένταση η οποία χορογραφείται με ευθύνη του επικίνδυνου δίδυμου Τσίπρα – Κοτζιά, και μάλιστα σε μια εποχή που η Ελλάδα έχει ζωτική ανάγκη από ισχυρές Διεθνείς και πολυδιάστατες συμμαχίες, δεν σηματοδοτεί μονάχα την απόλυτη κατάρρευση της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, αλλά οριστικοποιεί τελικά και την συνολική γεωπολιτική κατάρρευση της χώρας.

Οι κκ Κοτζιάς και Τσίπρας, έχουν ενσωματωθεί πλήρως στους αμερικανονατοϊκούς σχεδιασμούς, μετατρέποντας εαυτούς σε δεκανίκια, και τη χώρα σε πλήρως απαξιωμένη γεωπολιτική οντότητα που αυτοναρκοθετείται και απεμπολεί κρίσιμες και θεμελιακές εθνικές προτεραιότητες.

Η συνολική τους στάση με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα, τους καθιστά πολλαπλά επικίνδυνους, και η…
άμεση παραίτησή σύσσωμης της κυβέρνησης είναι εθνικά επιβεβλημένη.

Η σημερινή εξέλιξη με τον Έλληνα πρεσβη στη Μόσχα τον κ. Α. Φρυγανά, έρχεται να επισημοποιήσει το χειρότερο σενάριο για το οποίο προειδοποιούσαμε μετ επιτάσεως όλες τις προηγούμενες ημέρες, και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε γι ακόμη μια φορά.

Το “Μετωπο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ” καλεί την κυβέρνηση και προσωπικά τον Έλληνα πρωθυπουργό όπως και τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, να ενημερώσει υπεύθυνα τον Ελληνικό λαό, για το αν ο κ. Α. Φρυγανάς ανεκλήθη ή τελικά απελάθη στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των Ρωσικών αντιμέτρων;;;

Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά τον Έλληνα πρωθυπουργό όπως και τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, να δώσουν υπεύθυνη απάντηση πλήρως και επαρκώς αιτιολογημένη…

Το “Μέτωπο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ” θεωρεί ότι αν ο Έλληνας πρέσβης στη Μόσχα απελάθη, τότε αυτό συνιστά μια πολύ σοβαρή και επικίνδυνη εξέλιξη που επισημοποιεί και την πλήρη γεωπολιτική κατάρρευση της χώρας με ευθύνη των κκ Κοτζιά και Τσίπρα.

Το “Μέτωπο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ” αναλαμβάνει συγκεκριμένη πολιτική πρωτοβουλία απευθυνόμενο στο σύνολο των πολιτικών δυνάμεων καλώντας τες σε δημόσια πολιτική δέσμευση, να “σπάσουν” τη λογική της “Συνέχειας του κράτους”, και να αποσαφηνίσουν την πρόθεσή τους, να μην αποδεχτούν, να μην υιοθετήσουν, και εν τέλει να καταγγείλουν ως εθνικά απαράδεκτες τις επικίνδυνες συμφωνίες και πρακτικές, που τροποποιούν τη φυσιογνωμία, τη Διεθνή θέση της χώρας και εκχωρούν αδιαπραγμάτευτες θεμελιώδης εθνικές παραδοχές.

Αθήνα 10 Αυγούστου 2018

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας