Απίθανη απειλή Μπογδάνου κατά Ν.Μπογιόπουλου: “Ηρθε και η δική σου ώρα…”!

2352
ώρα
Δήλωση Νίκου Μπογιόπουλου: “Μπογδάνε …σκιάχτηκα”

Σε μια απίθανη απειλή κατά δημοσιογράφου (“Ηρθε και η δική σου ώρα…”!!!) , που εκτοξεύεται δημόσια και μάλιστα από βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, προχώρησε ο Κ.Μπογδάνος εναντίον του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου. 

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Μπογδάνος, με ανάρτησή του στο τουίτερ απειλεί τον δημοσιογράφο ότι “σου την χαρίζω χρόνια” και ότι “Ηρθε και η δική σου ώρα…” ενώ από την απειλή δεν λείπει σαν καρύκευμα ολίγη από… ΕΣΣΔ, αντικομμουνισμός επιπέδου… “κομισάριων” και παραλήρημα… μεγαθυμίας με φόντο αλλοπρόσαλλες υστερίες.

Αφορμή για την υπερχείλιση της… δημοκρατικότητας του – και “διανοούμενου” κατά δήλωσή του – βουλευτή, ήταν η ακόλουθη ανάρτηση του Νίκου Μπογιόπουλου στο τουίτερ (18/7/2020):

“Ακούω για “φασίστα”. Για “ρουφιάνο”. Για “γλίτσα”. Για “γελοίο”. Για “προιόν και σύμβολο της παρακμής”. Όλα αυτά είναι σωστά. Βασικά, όμως, το παιδί είναι για λύπηση…”

Για την ανάρτηση αυτή – στην οποία σημειωτέον το όνομα “Μπογδάνος” δεν αναφέρεται  – εμφανίστηκε ο Μπογδάνος την επόμενη μέρα (19/7/2020), στις 2 τα ξημερώματα, να απειλεί τον δημοσιογράφο με τον παρακάτω τρόπο:

Μπογιόπουλε σου τη χαρίζω χρόνια τώρα κυρίως διότι σε λυπάμαι που από παντού σε πετάνε. Όχι πια. Ήρθε και η δική σου ώρα -με όλο το υλικό που μού´χεις αφιερώσει- να καταλάβεις ότι εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ κι εσύ δεν είσαι κομισάριος”.

Επαναλαμβάνουμε, αυτά τα απίθανα (“Ηρθε και η δική σου ώρα…”, “σου τη χαρίζω χρόνια τώρα” κτλ) εκπορεύονται από βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, ο οποίος με αφορμή αναρτήσεις άλλων χρηστών του τουίτερ, τις οποίες παρουσιάζει σαν απειλητικές προς το πρόσωπό του, προχωρεί σε μηνύσεις και οδηγεί χρήστες στο αυτόφωρο…    

Δήλωση Νίκου Μπογιόπουλου 

Πληροφορήθηκα ότι ο εκδιωχθείς από τον ΣΚΑΙ ως φορέας “παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων”  με παρακολουθεί χρόνια και μαζεύει υλικό της δημοσιογραφικής δουλειάς μου. Προφανώς δεν του χρησίμευσε σε τίποτα.  Οσον αφορά τις απειλές, αφού υπογραμμίσω και από εδώ όσα επισημαίνω στο άρθρο μου, ότι δηλαδή “Το θέμα δεν είναι ο Μπογδάνος, το θέμα είναι η ΝΔ”, περιορίζομαι προς το παρόν να σημειώσω: Μπογδάνε, αφού μας ομολόγησες δημόσια ότι στον “φασίστα”, στον “ρουφιάνο”, στον “γλίτσα”, στον “γελοίο”, στο “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”, στον “για λύπηση” της ανάρτησής μου, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, περιττό να σου πω – τώρα που “ήρθε η ώρα μου” – πόσο… σκιάχτηκα. – Νίκος Μπογιόπουλος 

*Πηγή: imerodromos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας