Ανοίκεια και απρόκλητη φασιστική επίθεση Τζήμερου σε Πρωτούλη

4098

Όλα άρχισαν όταν με αφορμή τη συζήτηση για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, ο Θάνος Τζήμερος άρχισε να κατηγορεί με χυδαίους χαρακτηρισμούς τον Γ. Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης αντέδρασε αποκαλώντας τον Θ. Τζήμερο, «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

Στο περιφερειακό συμβούλιο και η… αστυνομία

Ο Γ. Πρωτούλης, χειρονομώντας στην ομιλία του, έσπρωξε από λάθος το φλιτζάνι με καφέ που ήταν κοντά στον Τζήμερο με αποτέλεσμα να τον λερώσει. Ο Θ. Τζήμερος, εκτός εαυτού, κάλεσε την αστυνομία η οποία έφτασε μετά από λίγα λεπτά(!) στο σημείο.

Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη προέτρεψαν τον κ. Τζήμερο να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου και να ακολουθήσει τη διαδικασία μήνυσης, με τον ίδιο να επιμένει προκλητικά να γίνει σύλληψη του Γ. Πρωτούλη(!) και τους άνδρες της αστυνομίας να υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να παρακάμψουν το αίτημα του, μέχρι που έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν!

Αν ήταν στο χέρι του κ. Θ. Τζήμερου όλοι οι αριστεροί θα έπρεπε πάραυτα να συλληφθούν… Σε ποιες νέες σκοτεινές εποχές ζούμε! Kαι μήπως είμαστε ακόμα στην αρχή;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας