Αναταραχές εντός Ισραήλ: Άγριες επιθέσεις εβραίων ενάντια σε άραβες ισραηλινούς πολίτες

553
Άγριες επιθέσεις εβραίων ενάντια
Χιλιάδες Άραβες πολίτες του Ισραήλ έχουν κατέβει στις γειτονιές της Ιερουσαλήμ και άλλων πόλεων του Ισραήλ, φωνάζοντας “Αλλάχ Αμπάρ“, αντιδρώντας στις πιέσεις και τις διώξεις που υφίστανται από τις ισραηλινές αρχές ασφαλείας και οργανώσεις φανατικών εβραίων, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αλληλεγγύη τους στους Παλαιστίνιους της Γάζας οι οποίοι υφίστανται προγκρόμ από τις ισραηλινές δυνάμεις!
Αμέσως υποστηριχτές του Νετανιάχου αλλά και άτομα από οργανώσεις φανατικών εβραίων, με τα όπλα στα χέρια, άρχισαν να κυνηγούν τους Άραβες στη μέση του δρόμου, μάλιστα κάποιοι εξ’ αυτών, πυροβόλησαν κατά των υποστηρικτών της Χαμάς.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νετανιάχου θέλει να στείλει στρατό στις πόλεις που έχουν εξαπλωθεί οι ταραχές.
Τελεσίγραφο Νετανιάχου  
Κατά την επίσκεψή του σε νοσοκομείο που νοσηλεύονταν  τραυματίες από τις επιθέσεις ρουκετών των παλαιστινίων,  ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου ορκίστηκε ότι η Χαμάς θα βρεθεί αντιμέτωπη με περισσότερα “αντίποινα” από τις ισραηλινές δυνάμεις.
«Αυτή είναι μόνο η αρχή! Θα κάνουμε (στη Χαμάς) χτυπήματα που δεν έχει δει ούτε στον ύπνο της» δήλωσε ο Νετανιάχου. Οι προειδοποιήσεις του πρωθυπουργού έρχονται ως συνέχεια των επιθέσεων που δέχτηκαν κορυφαίοι στρατιωτικοί διοικητές της Χαμάς και είχαν ως συνέπεια να σκοτωθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας