ΑΚΚΕΛ: «Θα κινηθεί εισαγγελέας κατά του Ντόκου;

586
Θα κινηθεί εισαγγελέας κατά του Ντόκου

Δελτίο τύπου για τα όσα διέρρευσαν από τα WikiLeaks σχετικά με την αποστολή “ενημερωτικών emails” στην τουρική ηγεσία από τον Θ.Ντόκο (ΕΛΙΑΜΕΠ):

“Την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα ζητάει το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας για την υπόθεση συνεργασίας του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας κ. Θάνου Ντόκου (ΕΛΙΑΜΕΠ) με το τουρκικό καθεστώς όπως αποκάλυψε το WikiLeaks.

Ο κ. Ντόκος, αποκαλύπτεται από το έγγραφο το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας, μεταξύ άλλων, ουσιαστικά καθοδηγούσε το τουρκικό καθεστώς για ενέργειες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φυσικά κατά της Ελλάδας, με τρόπο που αποτελεί ξεκάθαρη συνεργασία με ξένη δύναμη και ειδικότητα το κυβερνών καθεστώς της Τουρκίας.

Το ΑΚΚΕΛ υπενθυμίζει επίσης ότι ο κύριος Ντόκος (με το ΕΛΙΑΜΕΠ του) έχει επίσης αποκαλυφθεί ότι συμμετείχε στο ελληνικό cluster βρετανικού δικτύου συγκαλυμμένων επιχειρήσεων, του περιβόητου Integrity Initiative, για την υπονόμευση των ελληνορωσικών σχέσεων σε κατεύθυνση όχι επωφελή προς την Ελλάδα αλλά προς όφελος των συμφερόντων από βρετανικά και αμερικανικά παρακρατικά κέντρα του Σόρος & ΣΙΑ.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας