Ακάρ: Ανακοίνωσε ελληνοτουρκική συνάντηση-Σε λίγο θα ανακοινώσει και τ’αποτελέσματά τους

1104
ελληνοτουρκική

Την ώρα που η Τουρκία εισβάλλει με το Μπαρμπαρός και το Γιαβούζ στην κυπριακή ΑΟΖ, την ίδια ώρα η Ελλάδα προστρέχει σε συναντήσεις για την αποκλιμάκωση, υποτίθεται, της έντασης. Η υποκρισία της Αθήνας πάει σύννεφο. Η Τουρκία παίζει Αθήνα και Κύπρο όπως η γάτα τα ποντίκια.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ,Χουλούσι Ακάρ υποστήριξε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ελληνο-τουρκική συνάντηση στην Άγκυρα. « Περιμένουμε  να συναντηθούμε με τους Έλληνες γείτονές μας στην Άγκυρα τις επόμενες μέρες»  Προσπαθούμε να λύσουμε προβλήματα με αυτές και άλλες παρόμοιες συναντήσεις. Η δουλειά μας συνεχίζεται προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε ο Ακάρ από την Αδριανούπολη

Σύμφωνα με την Σαμπάχ, ο  Ακάρ μετέβη χθες στην Αδριανούπολη συνοδευόμενος από τον  Αρχηγό του Τουρκικού  Γενικού Επιτελείου ,στρατηγό Γιασάρ Γκιουλέρ και τους διοικητές του στρατού ξηράς,της αεροπορίας και του πολεμικού ναυτικού .Ο Ακάρ και οι Τούρκοι στρατηγοί μετέβησαν στο τζαμί Σελεμίγε για να προσευχηθούν και εξερχόμενος ο Τούρκος υπουργός Άμυνας μίλησε στους δημοσιογράφους.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο Ακάρ  και το επιτελείο του  πραγματοποίησαν επιθεώρηση στην 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία, αλλά και σε στρατεύματα στα σύνορα με την Ελλάδα και τη  Βουλγαρία.

Η ενημέρωση μέσω…Τουρκίας συνεχίζεται

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας