Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Η πρώτη δήλωση της υποψήφιας ΠτΔ

804
σακελλαροπούλου

Άκρως τιμητική χαρακτήρισε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου  την επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να την προτείνει εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ως υποψήφια για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κυρία Σακελλαροπούλου τόνισε ότι «με την πρόταση αυτή τιμάται, στο πρόσωπό μου, τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η σύγχρονη Ελληνίδα».

Η δήλωση της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει ως εξής: «Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την άκρως τιμητική επιλογή να με προτείνει, εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ως υποψήφια για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πιστεύω ότι με την πρόταση αυτή τιμάται, στο πρόσωπό μου, τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η σύγχρονη Ελληνίδα.

Με αίσθημα ευθύνης αποδέχομαι την πρόταση και, σε περίπτωση εκλογής μου, θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να υπηρετήσω το υψηλό καθήκον, όπως ορίζεται από το Σύνταγμα.

Θεωρώ αυτονόητο και δηλώνω ότι, από τη στιγμή αυτή, απέχω από την άσκηση των δικαστικών μου καθηκόντων».

Πολιτικοί κύκλοι τόνιζαν στην Iskra ότι δεν θέλουν να υποβάλουν σε κριτική την υποψήφια Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά δεν μπορούν να μην τονίσουν ότι προξένησε εντύπωση η λίγο αμετροεπής φράση της κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου ότι στο πρόσωπό της τιμάται η ελληνική δικαιοσύνη, ακόμα και η σύγχρονη Ελληνίδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας