«Αδειάζει» τα ΜΜΕ ο 35χρονος που υπέστη 2 θρομβώσεις από εμβόλιο

561
«Αδειάζει» τα ΜΜΕ ο 35χρονος που υπέστη

«Fake news – Δεν είπα ότι θα κάνω τη 2η δόση του εμβολίου»!

Ο κυβερνητικός μηχανισμός δούλεψε γι’ ακόμη μία φορά και τα ΜΜΕ τα οποία έχουν πάρει πολλά εκατομμύρια από τη λίστα Πέτσα για να «ενημερώνουν» τους πολίτες για τον κορωνοϊό έφτασαν στο σημείο μέχρι και να αλλοιώσουν τις δηλώσεις που έκανε ο 35χρονος Αλέξανδρος Μεταξάκης, ο οποίος υπέστη δύο θρομβώσεις, μέσα σε έξι ημέρες, μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca. 

Όπως έγραψαν αρκετά ΜΜΕ ο 35χρονος -υποτίθεται- δήλωσε πως θα έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου και γενικώς προσπάθησαν να δημιουργήσουν το κλίμα πως ο ίδιος είπε… «δεν έγινε και κάτι», «θα εμβολιαστώ κανονικά».

Φυσικά ο ίδιος δεν είπε ποτέ ότι θα κάνει τη 2η δόση του εμβολίου, αντιθέτως όπως είπε χαρακτηριστικά ότι δεν πρόκειται να κάνει άλλο εμβόλιο αφού «όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι».

«Προς ενημέρωση σας το παρακάτω άρθρο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας και Fake News.

Ουδέποτε δήλωσα ότι θα κάνω δεύτερη δόση του εμβολίου.

*Προσοχή στο τι σας πλασάρει το κάθε άγνωστης προελεύσεως site στον βωμό των κλικ και των like όπως και ο κάθε υποτιθέμενος δημοσιογράφος-αρθρογράφος», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο 35χρονος, παραθέτοντας το link από ένα σχετικό άρθρο.

 

Να θυμίσουμε πως οι γιατροί έχουν πει πως οι θρομβώσεις που εμφάνισε ο 35χρονος οφείλονται στο εμβόλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας