Αίσχος! Νέα δίωξη στον Αντ. Μαυρομμάτη (ΛΑ.Ε) από την κυβερνοτραπεζική «χούντα»

2608
διώξεις

Πρωτοφανείς και απίστευτες σε αριθμό και κυρίως σε μένος και θρασύτητα οι κυβερνητικές, αστυνομικές, τρομοκρατικές διώξεις σε βάρος αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών και για την διάσωση των λαϊκών περιουσιών και πρώτα απ’ όλα της πρώτης κατοικίας.

Την Πέμπτη δύο ασφαλίτες με πολιτικά έφτασαν να πηδήξουν σαν κλέφτες την κλειδωμένη εξώπορτα της οικίας όπου διαμένει η οικογένεια Μαυρομμάτη και άρχισαν να κτυπούν δυνατά, μέχρι που κόντευαν να σπάσουν την πόρτα του σπιτιού, τρομοκρατώντας τους γέροντες γονείς, προκειμένου να επιδώσουν στον Αντ. Μαυρομμάτη, τον γιο της οικογένειας, νέα κλήση σε απολογία και για κατηγορίες που περιλαμβάνουν τον μισό, περίπου, Ποινικό Κώδικα.

Όταν οι γονείς του Αντώνη φοβισμένοι ρώτησαν ποιοι είναι και πώς έφτασαν στην κύρια πόρτα του σπιτιού, οι ασφαλίτες άρχισαν να τους χλευάζουν, να χυδαιολογούν και να τους απειλούν ότι αν δεν ανοίξουν την πόρτα, τότε θα φύγουν και ο Αντ. Μαυρομμάτης θα δικαστεί ερήμην!!!

Και τη νέα δικογραφία κατά του Αντ. Μαυρομμάτη (υπάρχει και προηγούμενη με συγκατηγορούμενο τον Παν. Λαφαζάνη), συνέταξε με κυβερνητική εντολή Τσίπρα και Γεροβασίλη  το αμαρτωλό, χουντικής και μετεμφυλιακής έμπνευσης «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».

Τέτοιες αυταρχικές, τρομοκρατικές μεθοδεύσεις που θυμίζουν άλλες, σκοτεινές εποχές, δείχνουν ότι στη χώρα μας η λεγόμενη δημοκρατία είναι ανύπαρκτη και σταματάει εκεί που αρχίζει η αντίσταση των πολιτών για να προασπίσουν τα πιο στοιχειώδη δικαιώματά τους στην ζωή, την ύπαρξη και την επιβίωση της κοινωνίας.

Βεβαίως καθόλου δεν απασχολούν τα κατεστημένα κέντρα που κοκορομαχούν για την εξουσία οι διώξεις πολιτών που αγωνίζονται. Κάθε άλλο: Τσίπρας, Μητσοτάκης, Γεννηματά, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων, ΑΝΕΛ και οι ακροδεξιές αποφύσεις τους είναι ταγμένοι μέχρι μυελού οστέων με τις τράπεζες, την ολιγαρχία και την αμερικανογερμανοκρατία στη χώρα, στηρίζοντας ολόψυχα το νέο σιδερόφρακτο κράτος της νεοφιλελεύθερης δικτατορίας, με ή χωρίς «εθνικά» χρώματα.

Στελέχη της ΛΑ.Ε τόνιζαν στην Iskra ότι θα αναλάβουν τις επόμενες μέρες, παρά την εορταστική ατμόσφαιρα, πρωτοβουλίες και δράσεις ενάντια στην κυβερνητική αστυνομική δικτατορία και την «χούντα» του συστήματος.

Δημοκρατία, ελευθερία, εθνική ανεξαρτησία, κοινωνικά δικαιώματα, ανθρώπινη ζωή, δικαιοσύνη και ανθρώπινες εργασιακές σχέσεις, πάνε χέρι-χέρι με τον αντιμνημονιακό αγώνα και το δημοκρατικό αντιμνημονιακό, αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο για την προοδευτική ανατροπή στη χώρα.

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας