Έ.Τατάρ: “Το άνοιγμα των Βαρωσίων προσθέτει μεγάλες δυνατότητες στην οικονομία μας”

349
Το άνοιγμα των Βαρωσίων προσθέτει μεγάλες

Ο Τ/Κ ηγέτης είπε οτι μεγάλη τους επιθυμία είναι να υπάρξει απευθείας πτήσει από το Ερτζάν στην Καισαρεία

Σε ομιλία τους στο εμπορικό βιομηχανικό επιμελητήριο Καισαρείας, ο Ερσίν Τατάρ είπε ότι θα είναι ισχυρότεροι με τη συνεργασία που θα αναπτυχθεί με την Τουρκία. “ Με τη συνεργασία της Δημοκρατίας της Τουρκίας στη Γαλάζια Πατρίδα, με βάση τη γεωπολιτική, γεωστρατηγική και μεταβαλλόμενη συγκυρία στην ανατολική Μεσόγειο, είίναι μεγάλο όφελος να συνεχίσουμε την πολιτική μας για να διατηρήσουμε τόσο τη κυριαρχία της Δημοκρατίας της Τουρκίας στις θάλασσες όσο και τη κυριαρχία της  να προστατεύσουμε την ανωτερότητά μας στους ουρανούς.

Η επιτυχία της ‘τδβκ’ στον τουρισμό έχει πλέον πλησιάσει τις 30 χιλιάδες κλίνες και οι επενδύσεις μας συνεχίζονται ακόμη. Το άνοιγμα των Βαρωσίων, το οποίο διαφαλίστηκε με την πλήρη υποστήριξη του Προέδρου μας Ταγίπ Ερντογάν και της κυβέρνησής του, πρόσθεσε μια είναι σπουδαία δυνατότητα στην οικονομία για της ‘τδβκ’. Επιπλέον, 75 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα νερού που μεταφέρθηκαν από την Ανατολία από το φράγμα Αλάκιοπρου, το έργο του αιώνα, είναι μια μεγάλη ευλογία, πλούτος και έχει αυξήσει τις δυνατότητές μας για την ανάπτυξη της οικονομίας και του τουρισμού μας.

Πρέπει να είμαστε δυνατοί. Για να είμαστε δυνατοί, οι επενδύσεις πρέπει να αυξηθούν. Είναι η μεγαλύτερη επιθυμία και ευχή μας οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν με διάφορα κέντρα της Τουρκίας σε αυτά τα οικονομικά ζητήματα να εκδηλωθούν ως υποστήριξη στην ‘τδβκ’”, είπε ο Ερσίν Τατάρ.

Ο Τ/Κ ηγέτης είπε οτι μεγάλη τους επιθυμία είναι να υπάρξει απευθείας πτήσει από το Ερτζάν στην Καισαρεία. “Η Κύπρος είναι η χώρα των μαρτύρων. Απαιτούνται απευθείας πτήσεις από κάθε σημείο της Τουρκίας προς την Κύπρο”, ανέφερε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του εμπορικού επιμελητηρίου βιομηχάνων Καισαρείας, Μεχμέτ Μπουγιούκσιμιτσί δήλωσε ότι ως επιχειρηματικός κόσμος είναι πάντα δίπλα τους. “Αυτό που κάνει τις σημαίες σημαίες είναι το αίμα πάνω τους! Η γη είναι η πατρίδα αν κάποιος πεθάνει γι’ αυτήν. Η Κύπρος και η Γαλάζια Πατρίδα είναι η πατρίδα μας. Γνωρίζουμε ότι συμφωνείτε και εσείς μαζί μας. Ως εκπρόσωπος του τουρκικού επιχειρηματικού κόσμου, πιστεύουμε ότι ο δίκαιος αγώνας στην Κύπρο δεν είναι μόνο ο αγώνας του ‘Τ/κ λαού’, αλλά και των πολιτών της Δημοκρατίας της Τουρκίας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας