Έμποροι Αγρινίου-Η ρύθμιση για επιταγές κρατά σε αγωνιά τον εμπορικό κόσμο

178
Η ρύθμιση για επιταγές κρατά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου επανέρχεται για άλλη μια φορά στο θέμα των επιταγών που απασχολεί έντονα τους συναδέλφους .

Η Κυβέρνηση καθυστερεί ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ την απόφαση για τη ρύθμιση των επιταγών, τόσο αυτών που έχει ανασταλεί η πληρωμή τους για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο όσο και εκείνων που λήγουν τον μήνα Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Ζητάμε από την Κυβέρνηση να δώσει ΑΜΕΣΑ λύση όπως έχει ήδη εξαγγείλει από την αρχή του μήνα και να δοθεί τέλος στην αγωνία των συναδέλφων .

Σε αυτό το σημαντικό πρόβλημα που απασχολεί τους συναδέλφους έρχεται να προστεθεί και η υποχρέωση καταβολής των Ασφαλιστικών εισφορών του ΕΦΚΑ για τον μήνα Δεκέμβριο, οι οποίες έπρεπε να ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ από τη Πολιτεία όπως επανειλημμένα έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ΔΤ και όχι λίγο πριν το τέλος του μήνα να κάνει ανάρτηση των ειδοποιητηρίων και να ζητά την πληρωμή τους από τους συναδέλφους που πριν λίγες ημέρες άνοιξαν τα καταστήματα τους έχοντας ήδη συσσωρεύσει πολλές υποχρεώσεις μετά από δύο και πλέον μήνες που ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.

 

                                                                                                       ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας