Έλληνας ομογενής μεταξύ των θυμάτων του μακελάρη της Καλιφόρνια

868
ομογενής
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, πρόκειται για τον 27χρονο Τηλέμαχο «Τελ» Ορφανό, ο οποίος, μάλιστα, ήταν παρών και στην επίθεση στο Λας Βέγκας, τον Οκτώβριο του 2017, με 58 νεκρούς

Ένας έλληνας ομογενής συγκαταλέγεται ανάμεσα στους δώδεκα νεκρούς του μακελειού σε μπαρ της νότιας Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, πρόκειται για τον 27χρονο Τηλέμαχο «Τελ» Ορφανό, ο οποίος, μάλιστα, ήταν παρών και στην επίθεση στο Λας Βέγκας, τον Οκτώβριο του 2017, με 58 νεκρούς.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του γιου του γιου της, η μητέρα του συγκλονίζει: «Ο γιος μου ήταν στο Λας Βέγκας και γύρισε σπίτι. Χθες δεν γύρισε. Δεν θέλω προσευχές, δεν θέλω καλές σκέψεις. Θέλω έλεγχο στην χρήση των όπλων. Και ελπίζω κανείς να μην μου στείλει άλλες προσευχές. Θέλω έλεγχο στην χρήση των όπλων. Όχι άλλα όπλα».

​Ο 27χρονος ήταν γνωστός στην περιοχή και εργαζόταν σε εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών. Ο πατέρας του, Μάρκος Ορφανός, 63 χρονών, είναι καθηγητής και έχει καταγωγή από την Σπάρτη και την Σμύρνη. Ο Τηλέμαχος αγαπούσε την Ελλάδα, είχε επικοινωνία με τα ξαδέλφια του στην Σπάρτη και ήταν περήφανος για την καταγωγή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας