Άγριες αποδοκιμασίες Άδ.Γεωργιάδη κατά την επίσκεψή του στην Καστοριά

867
Άγριες αποδοκιμασίες Άδ.Γεωργιάδη

Την ώρα που ο Άδωνης Γεωργιάδης φτάνει στο κτήριο της Περιφέρειας για την εκδήλωση σχετικά με την έναρξη εργασιών του έργου φυσικού αερίου, που είχε αρχίσει επί της προηγούμενης κυβέρνησης και έχει πλέον καθυστερήσει πάνω από 2,5 χρόνια, συγκεντρωμένοι πολίτες και αγρότες απόδοκίμασαν άγρια τον υπουργό Ανάπτυξης.

Μερικές από τις φράσεις που ακούγονται στα βίντεο της υποδοχής από συγκεντρωμένους προς τον υπουργό Ανάπτυξης:

«Καραγκιόζη, πολιτικέ απατεώνα, άχρηστε, καθάρματα…»

«Σε σούπερ μάρκετ έχεις δει ποτέ ή έχεις οικιακή βοηθό;»

«Τα βγάζεις πέρα με μισθό υπουργού;»

«Κωλοτούμπα Άδωνη»

«Το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη»

«Με πληρωμένες βενζίνες βενζίνες απ’ τον Ελληνικό λαό ήρθες εδώ»

«Ξεφτιλισμένοι»

Υπενθυμίζεται πως η ΝΔ, στις εκλογές του 2019, πήρε πάνω από 50% στο νομό Καστοριάς.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ιδιαίτερα εκνευρισμένος προσπάθησε στη σύσκεψη να κάνει χιούμορ λέγοντας «σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή και μέσα και έξω», με τους παριστάμενους να γελάνε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μέσα από τη σύσκεψη έκανε λόγο για ακραίο λαϊκισμό αναφερόμενος στην ειρωνική ερώτηση που του απηύθυνε ένας πολίτες εάν τα βγάζει πέρα με τον μισθό του υπουργού. Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει απάντησε ότι με νόμο Σαμαρά οι βουλευτές που είναι και υπουργοί δεν παίρνουν παραπάνω χρήματα για τα υπουργικά τους καθήκοντα.

Έξω από το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί και αγρότες οι οποίοι ζητούσαν να συμμετάσχουν στη σύσκεψη απειλώντας ότι διαφορετικά θα έβαζαν μπροστά τα τρακτέρ. Τελικά αντιπροσωπεία της ΜΑΚΕΔΝΟΣ έγινε δεκτή στη σύσκεψη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας