Τώρα τιμωρούνται και τα θύματα!-Συνελήφθη ανήλικη επειδή κατέγραψε την επίθεση της από συνομήλικες της στο κινητό!!!

225

Κάτι δεν πάει καλά εδώ, ή ιδέα μας είναι;

Στη σύλληψη έξι ανήλικων κοριτσιών, προχώρησαν αστυνομικοί στο Ρέθυμνο, Κρήτης. Οι έξι ανήλικες συνελήφθησαν χθες Σάββατο 22-3-2025 για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων, απειλής, εξύβρισης, παραβίασης οικιακής ειρήνης και παραβίασης απόρρητου προφορικής συνομιλίας.

Συνελήφθη και η παθούσα
Όπως προέκυψε, κατά τις μεσημεριανές ώρες χθες και ενώ μια ανήλικη μετέβαινε στην οικία της, πέντε επίσης ανήλικα κορίτσια προέβησαν σε λεκτική και σωματική επίθεση σε βάρος της. Επιπλέον, όπως αναφέρεται από την Αστυνομία, γινόταν καταγραφή του συμβάντος με ηλεκτρονικά μέσα, τόσο από την πλευρά των πέντε κοριτσιών που επιτέθηκαν, όσο και από την ανήλικη παθούσα.

Όλα τα ανήλικα κορίτσια συνελήφθησαν, ενώ οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των μητέρων τους. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου σε 5 ακόμα κηδεμόνες. Η προανάκριση διενεργείται από τη Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης.

Ξαναρωτάμε… κάτι δεν πάει καλά εδώ, ή ιδέα μας είναι;

ΠΗΓΗ ANTIMEDIA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας