Τέμπη: «Ο πατέρας μου δούλευε πάνω σε φέρετρο, δεν δικαιούται αποζημίωση» – Καταγγελία συγγενή θύματος που εργαζόταν στο τρένο

65

Καταγγελία για τα νομικά κωλύματα στην υπόθεση καταβολής αποζημιώσεων στους συγγενείς θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών. «Από την αρχή έπρεπε να δώσουν την αποζημίωση γιατί ο άνθρωπος δούλευε πάνω σε ένα φέρετρο. Από θέματα ασφαλείας ήταν μηδέν, απλά παίζουν με τις λέξεις», κατήγγειλε στο Mega ο Σωκράτης Μπόζογιος του Παυλίνι Μπόζο, που εργαζόταν στο κυλικείο της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Όπως σημείωσε, «δεν υπήρξε ποτέ ο πατέρας μου για τη Hellenic Train», καθώς δεν ήταν επιβάτης (διότι δεν είχε εισιτήριο) αλλά δεν τον αναγνωρίζουν ούτε ως εργαζόμενο, καθώς είχε σύμβαση με εταιρεία που συνεργαζόταν με τη Hellenic Train.

«Έκανα την αίτηση για αποζημίωση όπως έκαναν όλοι οι συγγενείς τις επόμενες μέρες. Πήρα μέσω mail απάντηση ότι εμείς δεν τη δικαιούμαστε γιατί ήταν υπάλληλος του catering και έχουν εργολαβικό με την εταιρεία και δεν το δικαιούται. Ήταν εκείνος και μία ακόμη κοπέλα στο κυλικείο. Εργαζόταν 8 χρόνια ο πατέρας μου. Δεν φανταζόμασταν αυτό το χάλι που υπήρχε στον σιδηρόδρομο. Είναι ντροπή αυτό που κάνουν. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει καμία αποζημίωση. Ο πατέρας μου βρέθηκε μέσα στο τρένο, απανθρακωμένος», τόνισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας