Παραπέμπονται σε δίκη ο Β.Μαρινάκης και μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

213

Κατηγορούνται για τα πλημμελήματα της υποστήριξης- χρηματοδότησης εγκληματικής οργάνωσης και της υποκίνηση αθλητικής βίας

Σε δίκη παραπέμπονται ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όλα τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού για την εγκληματική οργάνωση του Ρέντη στην οποία αποδίδεται και η δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, τον Δεκέμβριο του 2023.

Μεταξύ αυτών που θα δικαστούν σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών είναι τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Μώραλης, Κώστας Καραπαπάς, Μιχάλης Κουντούρης και Δημήτρης Αγραφιώτης, οι οποίοι κατηγορούνται για τα πλημμελήματα της υποστήριξης- χρηματοδότησης εγκληματικής οργάνωσης και της υποκίνηση αθλητικής βίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας