Οι πρωταθλητές της κ…τούμπας!-Ακόμα και ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Μ.Ρούτε την κάνει «γυριστή» στον Β.Ζελένσκι «Εμείς δεν υποσχεθήκαμε ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ»!

120

Μετά τις δηλώσεις του Αμερικανού υπουργού Άμυνας, Πιτ Χέγκσεθ για το ενδεχόμενο ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και ο γ.γ. της Συμμαχίας, Μαρκ Ρούτε, εμφανίστηκε να κάνει «στροφή» στο θέμα.

«Δεν δόθηκε ποτέ στην Ουκρανία η υπόσχεση ένταξης στο ΝΑΤΟ ως μέρος μιας ειρηνευτικής συμφωνίας», είπε ο Ρούτε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Χθες, Τετάρτη, ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον «δεν πιστεύει πως μία ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ είναι ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα ενός διακανονισμού» για το τέλος του πολέμου.

Ο Ρούτε ανέφερε ότι ενώ το ΝΑΤΟ δεσμεύθηκε για μελλοντική ένταξη της Ουκρανίας στη Συμμαχία «ποτέ δεν συμφωνήθηκε ότι οι όποτε οι ειρηνευτικές συνομιλίες ξεκινήσουν, ότι θα τελειώσουν… σίγουρα με μια ένταξη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας