Νικολάεφ: Γρήγορα στα χέρια των Ρώσων-Μαζικά παραδίδονται Ουκρανοί στρατιώτες-Ακολουθεί η Οδησσός

3286
Μαζικά παραδίδονται Ουκρανοί στρατιώτες-Ακολουθεί η Οδησσός

Οι Ουκρανοί κινδυνεύουν με γενική πανωλεθρία, ενώ ο Ζελένσκι μάλλον θα δει γρήγορα ατιμωτική πτώση και εγκατάλειψη.

Ο Ρωσικός στρατός έχει εισχωρήσει βαθιά στο Νικολάεφ.

Με ντουντούκες οι Ρώσοι καλούν τους Ουκρανούς στρατιώτες, οι οποίοι είναι οχυρωμένοι σε δημόσια κτίρια, σχολεία, κοινωφελή ιδρύματα, πολυκατοικίες και κάθε λογής κτίσματα, να παραδοθούν για να μη γίνει το ΝικολάεφΜαριούπολη, υποσχόμενοι ότι θα αφεθούν ελεύθεροι να φύγουν και θα πάρουν ένα χρηματικό ποσό σε ρούβλια για τα πρώτα τους έξοδα.

Μαζικά παραδίδονται οι Ουκρανοί και αναχωρούν με λεωφορεία της γραμμής και φορτηγά από την πόλη.

Οι Ρώσοι εκτιμούν ότι είναι θέμα ολίγων ημερών, το πολύ εβδομάδων, η πτώση του Νικολάεφ, ενώ στην Οδησσό έχουν ξεκινήσει ήδη διεργασίες με τη συμμετοχή Ουκρανών παραγόντων για την παράδοση της πόλης προς αποφυγή μάταιης αιματοχυσίας και καταστροφής της.

ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ γνωρίζουν αυτές τις δραματικές για τα σχέδιά τους εξελίξεις, ενώ βλέπουν και χώρες “προθύμων” για διέλευση όπλων και τροφίμων προς Ουκρανία, όπως η Ρουμανία και η Πολωνία, φοβούμενες πλέον άμεσα ρωσικά αντίποινα ενώπιον της Ουκρανικής πτώσης, να καθυστερούν απογοητευμένες τις παροχετεύσεις στο Ουκρανικό καθεστώς.

Όλα δείχνουν ότι ο σχεδιασμός των ΗΠΑ να αποδυναμώσουν τη Ρωσία πάνω στα πτώματα των Ουκρανών στρατιωτών και την φτωχοποίηση και πείνα των ευρωπαϊκών λαών, οδεύει σε μεγάλο ναυάγιο.

Οι ΗΠΑ δεν χάνουν απλώς άλλο ένα πόλεμο αλλά κινδυνεύουν να μετατραπούν σε μια παρακμάζουσα δύναμη με περιορισμένο ρόλο.

Η πτώση της Αγγλοσαξωνικής αυτοκρατορίας μοιάζει να είναι μπροστά μας.

Ο κόσμος αλλάζει ριζικά και με τους αγώνες των λαών μπορεί να καταστεί στοιχειωδώς ανθρώπινος.

Κ.Μ

2 Σχόλια

  1. ΚΥΠΡΟΣ-ΣΕΡΒΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΛΑΟΙ “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ”ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ” ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΞΑΝΘΗ,” ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ,ΣΜΥΡΝΗ κλπ.ΜΗΠΩΣ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ 1945 ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ?

  2. Εγκυρη ενημέρωση. Αναμένουμε τις εξελίξεισ του μετώπου για ενα τόσο φλέγον θέμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας