Ισραηλινός δημοσιογράφος φωτογράφισε Ουκρανό στρατιώτη με σβάστικα στο σακίδιο του

2455
Ισραηλινός δημοσιογράφος φωτογράφισε

Ένας δημοσιογράφος από το Ισραήλ δημοσίευσε στο κοινωνικό δίκτυο φωτογραφίες ενός Ουκρανού στρατιώτη ο οποίος είχε τη σβάστικά στο σακίδιο του.

Όπως σημειώνει η ρωσική Tsargrad tv, στον δυτικό δημόσιο και πολιτικό χώρο, συζητείται εδώ και καιρό αν υπάρχουν Ναζί στην Ουκρανία ή όχι.

Νωρίτερα, ακόμη και η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ αναγνώρισε το Σύνταγμα του Αζόφ ως νεοναζιστικό .

Μετά την παράδοση στο Azovstal, κατά την εξέταση του ουκρανικού στρατού που υπηρετεί σε αυτή τη μονάδα, βρέθηκαν ναζιστικά σύμβολα στα σώματα πολλών μαχητών: από πορτρέτα του Αδόλφου Χίτλερ έως πολλά τατουάζ με σβάστικα.

Υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα όπου Ουκρανοί και ξένοι στρατιωτικοί ποζάρουν με φόντο τα ναζιστικά σύμβολα του Τρίτου Ράιχ και τα σώματά τους είναι πλήρως καλυμμένα με τατουάζ με σημάδια της ναζιστικής Γερμανίας. Αλλά η Δύση συνεχίζει πεισματικά να το αγνοεί αυτό.

«Το Ισραήλ εφιστά την προσοχή στη χρήση της σβάστικας από στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας», γράφει και Zglyad,

«Ελπίζω να μην είναι μια δημοφιλής τάση», έγραψε ο Κλάιν.

Ολόκληρος ο Δυτικός κόσμος αρνείται πεισματικά να ακούσει τις «φωνές» της Ρωσίας για την ύπαρξη ναζιστών την Ουκρανία.

Στην πρόταση της Ρωσίας για ψήφισμα κατά της εξύμνησης του ναζισμού, 51 χώρες, αρνήθηκαν να εγκρίνουν το ψήφισμα ανάμεσα τους  δυστυχώς και η Ελλάδα!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TASS:

Η Τρίτη Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε το σχέδιο ψηφίσματος της Ρωσίας «Καταπολέμηση της εξύμνησης του ναζισμού, του νεοναζισμού και άλλων πρακτικών που συμβάλλουν στην τροφοδότηση σύγχρονων μορφών ρατσισμού, φυλετικών διακρίσεων, ξενοφοβίας και σχετικής μισαλλοδοξίας».

Το έγγραφο υποστηρίχθηκε από 106 αντιπροσωπείες.

Πενήντα ένα κράτη ψήφισαν κατά και 15 απείχαν.

Η Ρωσία παραδοσιακά ξεκινά αυτό το ψήφισμα κάθε χρόνο. Το έγγραφο αναμένεται να τεθεί σε  ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση τον Δεκέμβριο.

Το ψήφισμα συνυπογράφηκε από το Αζερμπαϊτζάν, τη Λευκορωσία, τη Βενεζουέλα, το Βιετνάμ, την Καμπότζη, τη Βόρεια Κορέα, την Κούβα, το Λάος, το Μάλι, τη Νικαράγουα, το Πακιστάν, τη Συρία, το Σουδάν, την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, την Ισημερινή Γουινέα και τη Νότια Αφρική.

Το έγγραφο εκφράζει βαθιά ανησυχία για την εξύμνηση, σε οποιαδήποτε μορφή, του ναζιστικού κινήματος, του νεοναζισμού και πρώην μελών της οργάνωσης Waffen SS, μεταξύ άλλων με την ανέγερση μνημείων και τη διοργάνωση δημοσίων διαδηλώσεων στο όνομα της εξύμνησης των Ναζί.

Καλεί επίσης τα κράτη να απαγορεύσουν οποιεσδήποτε εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του ναζιστικού καθεστώτος, των συμμάχων του και των συνδεδεμένων οργανισμών του. Εκτός από αυτό, το ψήφισμα εκφράζει βαθιά ανησυχία για περιπτώσεις βεβήλωσης ή κατεδάφισης μνημείων για όσους πολέμησαν κατά του ναζισμού κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας